United Kingdom Holland

LMO ansætter ny salgs- og marketingchef

LMO ansætter ny salgs- og marketingchef

09-11-2017

LMO har ansat 44-årige Jesper Emborg som ny salgs-og marketingchef. Jesper Emborg har lang erfaring med salg og markedsføring for primært produktionsvirksomheder i fødevareindustrien.

Han startede sin karriere og uddannelse som eksportelev ved Danish Crown i Randers i 1997. Siden har karrieren bragt Jesper Emborg vidt omkring både internationalt og herhjemme, inden han den 6. november trådte ind af døren som ny salgs- og marketingchef hos LMO i Søften:

”Jeg ser frem til at komme i gang. Jeg er allerede blevet taget rigtig godt imod, og ser frem til at skulle samarbejde med alle LMOs dygtige konsulenter og afdelinger”, fortæller Jesper Emborg.

Stort kendskab til fødevareproduktion

Jesper Emborg har en lang erfaring med internationalt salg og markedsføring, primært for produktionsvirksomheder i fødevareindustrien, og har derfor kendskab til de fleste former for fødevareproduktion:

”Jeg befinder mig lige vel i stald og på slagtegangen, som jeg gør i en salgsafdeling, og derfor håber jeg også, at jeg hurtigt kan træde ind i de mange forskellige afdelinger med et acceptabelt niveau af viden om arbejdsområderne. Det vil gøre mig bedre i stand til at bringe min viden i spil. Jeg forventer mig meget af samarbejdet med de mange eksperter i huset, og ser mange muligheder for at udvikle LMO yderligere”, understreger den nye LMO-chef.

Vil bygge bro

De seneste år har Jesper Emborg arbejdet med e-commerce og online handel. Hos LMO skal den nye salgs- og marketingchef sikre gennemførelse af strategier for salg, markedsføring og kommunikation:

”Afdelingen for Salg, Marketing og Kommunikation er en serviceafdeling, der har en af de allervigtigste funktioner i LMO: Vi skal bygge bro mellem den dybe viden eksperterne sidder med, og de kunder der har behov for markedets bedste rådgivning”, fastslår Jesper Emborg.

LMO-chefen ser frem til at blive en del af en af landbrugets førende rådgivningsvirksomheder, og ser et stort udviklingspotentiale i samarbejdet med LMOs eksperter og rådgivere inden for landbrug:

”LMO vokser med de eksperter der arbejder hver dag for at skabe en god og sund forretning. Både for LMO som virksomhed, men også for de mange kunder vi dagligt hjælper med viden og rådgivning”, slutter Jesper Emborg.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jesper Emborg
Telefon: 22944107
Email: jee@lmo.dk

Seneste nyheder

Top