United Kingdom Holland

LMO lancerer ny serie på youtube


16-05-2017

LMO satser endnu mere på digitale platforme og udkommer nu med en ny serie på Youtube, der skal hjælpe landmanden med tips og vejledninger i økonomisystemet LMO summax

Fremover vil du let og effektivt kunne finde vejledninger og gode ideer til at bruge økonomisystemet LMO summax. LMO lancerer nu en ny serie på YouTube under navnet ”LMO summax”, hvor man fremover vil kunne finde intruktioner og videoer om LMO summax:

”Målet er klart, at vi ønsker at tilbyde vores kunder og brugere af LMO summax et sted, hvor de kan finde gode råd og brugervejledninger i, hvordan man bruger systemet mest effektivt”, siger Esben Iversen, der er systemkonsulent i LMO.

Løbende nye videoer

Den kommende serie af LMO videoer er målrettet alle LMO’s summax kunder. Videoerne vil være en blanding af info, vejledninger, nyheder, tips & tricks i at bruge systemet bedst muligt:

”De levende billeder giver dig mulighed for at se i detaljer, hvordan du skal arbejde bedst i LMO summax. Vi vil løbende komme med nye videoer, når der er opdateringer og nyheder til LMO summax”, siger Esben Iversen.

Videoerne finder man ved at søge på YouTube efter ”LMO summax”, og videoerne vil også blive delt på LMO´s facebookside ”LMO Rådgivning” og i gruppen ”LMO summax”.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med projektet, og vi har allerede de første videoer klar”, fortæller Esben Iversen.

Find den første video i serien om LMO summax her:

https://www.youtube.com/watch?v=fC9BGQUVYrA

Læs også mere på LMO’s facebookside LMO Rådgivning.

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Esben Iversen
Telefon: 2221 9405
Email: esi@lmo.dk.

Seneste nyheder

Top