United Kingdom Holland

LMO opretter LMO Business


29-09-2017

LMO opretter med virkning fra 1. oktober 2017 LMO Business. Årsagen er, at LMO vil være på forkant med det vores landmænd efterspørger.

LMOs kunder vil drive en god Business. Landmændene efterspørger en rådgivning, der i endnu højere grad kan være med til at flytte deres forretning, så de får realiserede deres strategiske mål for virksomheden. Med LMO Business vil LMO nu sætte endnu mere fokus på disse mål og på landmandens forretning.

På forkant med udviklingen

Med den konstante udvikling der sker i landbrugserhvervet, er der et stigende behov for specialiseret rådgivning, men samtidig også et stigende behov for en rådgivning der understøtter og giver det strategiske overblik over virksomheden:

”Det stiller krav til både landmænd og rådgivere. For at efterleve disse krav på et højt fagligt niveau og være på forkant med det vores landmænd efterspørger, opretter vi derfor LMO Business”, siger Carsten Kragh Paulsen, der bliver chef for LMO Business.

Stærk enhed

LMO Business vil bestå af 25-30 rådgivere, der vil dække hele LMOs rådgivningsområde. De rådgivere der vil være tilknyttet afdelingen vil primært være kundechefer, virksomhedsrådgivere og driftsøkonomer:

”LMO Business bliver en faglig stærk enhed med mange erfarne medarbejdere, der grundet størrelsen på 25-30 rådgivere rummer både specialister og generalister”, fortæller chefen for LMO Business, og han fortsætter:  

”Med LMO Business har jeg en ambition om, at vi skal vækste yderligere både med baggrund i en øget efterspørgsel hos vores kunder, men samtidig også fordi vi i LMO Business kan tilbyde en spændende arbejdsplads med stor grad af frihed og mange spændende rådgivningsopgaver, der kan tiltrække nye dygtige medarbejdere”, siger han.

Kundernes ønsker til LMO’s rådgivning

LMO har i processen via en kundeworkshop involveret nogle af de progressive LMO landmænd, for at høre deres ønsker til deres forretning og LMOs rådgivning fremover:

”God rådgivning for mig er, at man som rådgiver kan udfordre og sparke til ”vi plejer”, rådgive på et højt faglig niveau både som specialist og generalist. De ønsker jeg bl.a. har til fremtidens rådgivning, er en rådgivning, der kan give mig sparring på min strategi samt vedholdende udfordre mig, så jeg også kommer i mål med min strategi”, siger LMO-kunde og landmand, Hans Christian Clemmensen fra Børkop.

Også Mads Niær Kristensen, der er landmand i Silkeborg, har en holdning til hvad der er god rådgivning:

”Vi vil have den rådgivning, vi har brug for, ikke den vi efterspørger”, siger han.

De udvalgte landmænd fra workshoppen nævnte også, at et større fokus på ledelse kunne understøtte deres forretning yderligere.

Målet for LMO Business

Målet for LMO Business er, at være drivkraften for fremtidens Agro-virksomheder.

”I LMO Business vil vi inspirere virksomhedsejerne til at nå deres strategiske mål.  Det er derfor afgørende, at vi mestrer dette på et højt fagligt niveau, så LMO er landmændenes naturligt foretrukne rådgivningsselskab”, siger Carsten Kragh Paulsen.

For yderligere information, kontakt venligst:

Carsten Kragh Paulsen
Telefon: 5150 8515
Email: ckp@lmo.dk

Seneste nyheder

Top