United Kingdom Holland

NemMark rydder skrivebordet

NemMark rydder skrivebordet

08-11-2017

Fra den 8. november bliver det lettere for deltidslandmænd at få lavet blandt andet mark- og gødningsplan, når NemMark.dk går online. Den digitale løsning rydder skrivebordet, og sparer deltidslandmanden for både tid og besvær med papirarbejdet.

Nu er det endnu engang ved at være tid til at få lavet mark- og gødningsplaner. En opgave mange deltidslandmænd oplever som både tidskrævende og besværlig, fortæller LMOs chef for planteavl, Lars-Ejler Hansen:

”Det er nu, at gødningssæsonen går i gang, og vi oplever, at opgaven med mark- og gødningsplaner ofte skaber en del frustration hos vores deltidslandmænd. Det kan nemlig være en både tung og meget tidskrævende opgave at komme igennem med meget papirarbejde”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

NemMark – den direkte linje!

LMO lancerede sidste år webtjenesten NemMark, der er en hjælp til deltidslandmænd, der ejer mellem 2 og 30 hektar jord. Nu hvor gødningssæsonen atter står for døren, er NemMark.dk igen gået online for at hjælpe deltidslandmænd med deres gødningsregnskab og ansøgning om landbrugsstøtte. Det hele kan klares fra computeren og telefonen:

”Man kan lave alt arbejdet hjemmefra, og så kan man ringe til en konsulent, når man har brug for det. Så det er nemt og hurtigt for deltidslandmanden. Som deltidslandmand har man ofte travlt med andre ting, som gør, at jo nemmere og hurtigere man kan klare gødningsregnskabet og landbrugsstøtten jo bedre”, understreger afdelingschefen.

Udover at hjælpe deltidslandmænd med en stor del af deres administrative arbejde, er NemMark.dk desuden landmandens direkte linje til en planteavlskonsulent:

”Mange landmænd er vant til at møde en rådgiver på et planteavlskontor. Men ved at indtaste nogle få oplysninger på NemMark.dk og derefter booke et kort telefonmøde, så kan han og konsulenten nu klare det hele på højest 20 minutter over telefonen”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Udbyttet med NemMark

LMO oplever stor tilfredshed blandt de kunder, der har benyttet sig af NemMark. En af de helt store fordele er, at deltidslandmanden får en hurtig og effektiv rådgivning og derfor ikke behøver, at bruge al sin tid på arbejdet med mark- og gødningsplaner, men i stedet kan bruge sin tid på bedriften:

”Mange af de kunder vi har fået på NemMark er nogen, der selv har siddet og bøvlet med det, og de synes, at det her var en nem og hurtig løsning for dem, fordi de bare skulle snakke med en konsulent i 20 minutters tid, og så var tingene i orden”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Ved at bruge webtjenesten NemMark.dk får du en planteavlsrådgiver, der har styr på lovgivningen og som kan hjælpe dig med:

- Markplan

- Gødningsregnskab

- Gødningsplan

- Ansøgning om enkeltbetaling

- Gratis telefonrådgivning vedr. planteavl ved opkald under 5 minutter

NemMark.dk går online onsdag den 8. november og er klar til hele gødningssæsonen fra nu og frem til april.

For yderligere informationer kontakt vores planteavlskonsulenter:

Helle Lund Harpøth, Mobil: 2999 5728, Email: hlh@lmo.dk

Ole Mygind, Mobil: 2014 3970, Email: oem@lmo.dk

Seneste nyheder

Top