United Kingdom Holland
Christina Bergstrøm Nielsen
Kvægbrugskonsulent

Christina Bergstrøm Nielsen
Mobil: 2146 8614
Email: cbn@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Hvorfor lærings-grupper i DMS?

 

Vi er alle udfordret ved at skulle til at arbejde i det nye DMS Dyreregistrering, nu når det gamle Dyreregistrering lukker d. 31/12 2015.

Det nye program indeholder faktisk mange smarte detaljer, der kan gøre både det daglige registreringsarbejde nemmere, men også være med til bedre at kunne holde overblikket over sin bedrift med div. udskrifter. Det er dog aldrig smartere end den der sidder bagved og trykker, og det kan ligefrem blive uoverkueligt og uoverkommeligt, hvis man skal bruge alt for meget tid og kræfter på opgaven. Så er det ikke smart længere - og vi er flere der skal have den anden gang, for at kunne huske hvordan man gjorde - det er ikke kun dig!!

Vi vil i LMO gerne være med til at gøre overgangen nemmere, og det er med udgangspunkt i den tankegang, at vi har oprettet lærrings-grupperne i DMS.

 

 

Hvordan skal de forløbe og hvad vil DU få ud af dem?

Grupperne vil bestå af ca. 8 deltagere i hver. Man vil mødes et par timer på skift hos hinanden, 4 gange i løbet af 2015. Alle udfordringer med programmet man møder i hverdagen vil blive vendt og løst med kollegaer, samt en tilknyttet Kvægkonsulent fra LMO. Man vil kunne forvente altid at være opdateret på de løbende forbedringer, der opdateres i programmet hver 3. uge, og derfor altid være i stand til at få maximalt udbytte af programmet.

I grupperne vil vi også se på de forskellige udskrifter, der er at finde i det nye program. Mange udskrifter findes allerede i det nye DMS, som noget nyt skal de "bare" sættes op efter hvilke oplysninger der giver mening for dig. Det er altså ikke længere standart udskrifter, men udskrifter der kan tilpasses den enkelte. Det vil vi i grupperne bruge tid på løbende.

Grupperne vil efter bedste evne blive oprettet efter lokalisation på deltagere, samt det nuværende niveau for brug af DMS. På den måde sikre vi os, at alle får noget ud af møderne, samt mindst muligt transporttid.

Gruppen kan fortsætte ind i 2016, hvis det giver mening for deltagerne.

 

Den samlede pris for de 4 møder i 2015 vil være 2.000 kr. pr. deltager ved 8 deltagere i gruppen. Grupperne forventes at starte op hurtigst muligt.

Kontakt Christina Bergstrøm Nielsen for tilmelding og yderligere information.

 

 

 

 

Top