FarmTracking


LMO Planteavl indbyder til kursus i anvendelse af FarmTracking

Kurset henvender sig til dig, der allerede har FarmTracking, men som ikke er helt fortrolig med alle funktionerne endnu. Du er også meget velkommen, hvis du stort set ikke har brugt dit FarmTracking program endnu. Så hjælper vi dig godt i gang.

På kurset får vi fulgt op på registreringerne i 2018/19 og målet er, at du efter kurset kender programmet så godt, at du hurtigt kan lave sprøjtejournalen for 2018/2019 færdig. Så kan forbruget indberettes, og du er klar til en evt. kontrol, hvor du har alt vedr. sprøjtning samlet ét sted.

Hvis dele af din sprøjtejournal findes på papir, er det derfor vigtigt, at du medbringer det, så du kan arbejde med det på kurset.

Farm Tracking findes i to versioner:

Free (gratis)
Med Farm Tracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler på din bedrift. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på elektroniske markkort på bedriften, som kan ses i Mark Online, så du og din konsulent får det perfekte overblik.

Basic (abonnement)
Med Farm Tracking Basic kan du desuden registrere alle behandlinger i marken. Via GPS funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlinger (bl.a. planteværn) eller foretage nye registreringer.

Download

Invitation og program

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

4. november

13.00

Søften

5. november

13.00

Viborg

6. november

13.00

Horsens

Tilmeldingsfrist:

31. oktober

Varighed:

3 timer

Pris:

Fra 200 kr. per. person

Kontaktperson

Betina Ørslev
Sekretær Planteavl
Tlf: 3057 0993
E-mail: beo@lmo.dk
Ole Møller Hansen
Afdelingsleder Planteavl
Tlf: 3035 8680
E-mail: omh@lmo.dk

Vi gør opmærksom på, at der til dette arrangement kan blive taget billeder til brug i trykt og digital markedsføring. For yderligere information læs mere om vores persondatapolitik her.


Top