INTRO-møde om LMO summax - ved Århus

25-02-2019

INTRO-møde om LMO summax - ved Århus

Kom til INTROMØDE 

mandag 25. februar LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup

det digitale regnskab kan gøre din hverdag nemmere, dit regnskab mere brugbart, og det er uanset om det er deltids- eller produktionslandbrug du har. Derfor inviterer vi til inspirationsmøder i februar om LMO summax. 

Vi løser det for dig.
Du behøves IKKE at ændre noget i din hverdag ved at benytte LMO summax. Mange tror faktisk fejlagtigt, at et digitalt regnskab kræver, at du selv er skarp på IT og teknisk superbruger - men faktisk kan vi klare det hele for dig. Vi har mange kunder, som ikke gider at bruge tiden på bogholderi, og derfor lader de LMO overtage og udnytte de digitale muligheder, der er for din bedrift i LMO summax.

Du vil måske gerne selv arbejde med regnskabet, og på ugebasis følge med i bedriftens økonomi. Den mulighed tilbyder LMO summax også - her vil du altid kunne få hjælp af vores eksperter.  

Invitér din bogholder med til møde om LMO summax. Vi skræddersyer din løsning til dine behov, og det er nemt at komme i gang - summax eksperterne er med dig hele vejen. 

Vi ses til intromøder:

Mandag 25. februar LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup
Tirsdag 26. februar LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens
Onsdag 27. februar LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg

TILMELD DIG HERUNDER I FORMULAR

FÅ GRATIS TIPS OG TRICKS: følg LMO summax på facebook her 

Information

Tidspunkt: 25. februar 2019 kl. 19:00

Pris: GRATIS
Tilmeldingsfrist: 25. februar 2019
Kontaktperson: Esben Iversen Mobil: 2221 9405 Email: esi@lmo.dk

Tilmeld arrangement
I henhold til den nye persondataforordning, gør vi opmærksom på, at der ved LMO arrangementer kan tages billeder eller video, der efterfølgende vil blive lagt på vores hjemmeside eller tilknyttede, digitale medier.

Kalender

Top