Opfølgningskursus til sprøjtebevis (Østervrå)

18-12-2018

Opfølgningskursus til sprøjtebevis (Østervrå)

NYHED! Bliv opdateret på brug af planteværn og få din MAB autorisation 

Vi tilbyder sprøjteopdateringskursus den 18. december i Østervrå Idræts- og Kulturcenter fra kl. 9.00 - 16.30. Det er et AMU-kursus, som afholdes i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole. 

Hvornår var du sidst på kursus?
Har du fået dit sprøjtecertifikat i 2014/2015 eller sidst været på opdaterings-kursus i den periode, så skal du igen have det opdateret. På kurset kommer LMOs sprøjteekspert Hans Thostrup og guider jer igennem en masse teknik og praktik, som kan bruges direkte hjemme på egen bedrift. Vores lokale planteavlskonsulent Charlotte Frederiksen vil sammen med sin kollega Ole Møller Hansen fortælle omkring strategier og gældende lovgivning.

Få din autorisation i MAB
Senest 1. juli 2020 skal du være optaget i MAB databasen for at kunne indkøbe sprøjtemidler – og kravet er at dit sprøjtebevis/certifikat er opdateret – vi tilbyder derfor på kurset at sørge for autorisationen, du medbringer blot dit personlige NemID.

Kurset er naturligvis inkl. forplejning og bilagsmateriale – og da vi nærmer os meget kraftigt jul, er menuen inspireret af det.

Pris: 840,-  der er begrænsede pladser så tilmeld dig nu ved at klikke på "Tilmeld arrangement" og finde datoen herunder eller ring til  Charlotte på Mobil: 2518 5679.

Har du en videregående uddannelse, og er du tilmeldt AMU-kurset som højtuddannet, er prisen kr. 1600,-. og du har heller ikke mulighed for at søge VEU-godtgørelse på 860 kr/dag.

 

Information

Tidspunkt: 18. december 2018 kl. 09:00
Sted: Østervrå Idræts- og Kulturcenter – Bredgade 6, 9750 Østervrå
Arrangør: LMO og Nordjyllands Landbrugsskole
Pris: 840,-
Tilmeldingsfrist: 17. december 2018

Tilmeld arrangement
I henhold til den nye persondataforordning, gør vi opmærksom på, at der ved LMO arrangementer kan tages billeder eller video, der efterfølgende vil blive lagt på vores hjemmeside eller tilknyttede, digitale medier.
Top