Morten Knude Wind
Morten Knude Wind
Souschef, Regnskab & Skat
Mobil: 2221 9406
Email: mkw@lmo.dk

Morten Knude Wind er souschef i regnskabsafdelingen og designer løsninger til den enkelte kunde.

Jeg kommer direkte fra en Master i Business Administration og er nu souschef i regnskabsafdelingen hos LMO. Jobbet hos LMO er min første fuldtidsstilling, hvilket jeg ser særligt en fordel ved. Fra mit afsluttede studie har jeg nemlig viden om den nyeste forskning, og den bruger jeg aktivt i koblingen til dit landbrug.

Du vil komme til at mærke en af mine spidskompetencer lige fra det indledende møde – jeg er meget hårdtarbejdende. Jeg stræber nemlig ikke efter at bestemme, hvilken løsning som er bedst for dig. Jeg arbejder derimod på at skabe overblik og opstille scenarier for de mulige valg, du står overfor, så du selv kan bestemme udfaldet. Jeg tror på, at det er den bedste form for skatterådgivning.

Min arbejdsmetode kræver en høj grad af detaljeorientering, hvilket ligeledes er blevet motivationen for mig i hverdagen. Derudover drives jeg af at skabe unikke løsninger til den enkelte kunde, fordi der findes et hav af løsninger til ethvert problem. Målet er først nået, når vi kommer frem til den løsning, som skaber størst værdi for dig.

Har du brug for skatterådgivning og optimering, så kontakt mig, og lad os starte samarbejdet.

Top