Susanne Møberg
Susanne Møberg
Chefrådgiver
Mobil: 2367 2265
Email: smo@lmo.dk

Susanne Møberg er chefrådgiver ved LMO Skat & selskaber med solid erfaring i branchen.

Jeg er egentlig er uddannet cand.oecon., men blev fanget af skatte- og selskabsjuraen hos Selskabsbeskatningen i Aarhus under min studietid - og har siden arbejdet mig frem til, hvor jeg er i dag – dog suppleret med en master i Tax, som jeg har brugt på selskabs- og hovedaktionærområdet i godt 20 år. Jeg har de seneste år arbejdet meget med ejer- og generationsskifte, men skattesager, rekonstruktioner, omstruktureringer og almindelige skatteoptimering kommer også omkring mit bord.

Skatteområdet er utrolig spændende. Der sker meget både lovgivningsmæssigt, hvor den politiske dagsorden påvirker lovgivningen direkte på nogle områder og på retspraksis, hvor nye afgørelser kan gøre skatteretten både bedre og langt mere kompleks.

Der er ikke 2 sager, som er ens, så det bliver aldrig kedeligt at arbejde med skatteretten. I landbrugsbranchen er der villighed til at afprøve nye forhold, og kunderne er generelt klar til at indgå i nye projekter og sammenhænge – både i og udenfor Danmark. Det giver mange gode udfordringer og muligheder for at hjælpe de danske landmænd, og sikre, at de ikke bliver snydt. 

En god dag for mig er, når jeg kan se, at min arbejdsindsats har gjort en forskel for min kunde. Uanset om der er tale om en vunden skattesag, der har økonomisk stor betydning for kunden eller blot en mindre sag, kan kundens tilfredshed være lige stor, og det er netop det, der er drivkraften. Tilfredse kunder, og det at jeg hele tiden møder nye mennesker, og har spændende arbejdsopgaver gør, at jeg elsker mit arbejde, og får mulighed for at gøre en forskel. 

Top