LMO Avisen bliver nu digital

07-03-2019 00:00:00

LMO Avisen, som før blev sendt ud i en trykt udgave til 35.000 registrerede jordbrugere, er nu blevet en fuldkommen digital avis. Dermed får landmænd og virksomheder over hele landet mulighed for at følge med i seneste nyt fra branchen.

Avislæseres rutiner har ændret sig radikalt i løbet af de seneste år, og digitale medier vinder stadigt mere terræn over for de trykte aviser.

Det er grunden til, at LMO netop har lanceret et helt nyt digitalt univers for den velkendte LMO Avisen, som ellers historisk har været en fast bestanddel hos 35.000 jordbrugere i virksomhedens område fire gange om året.

”Vi har nu skiftet avispapiret ud med pixels på skærmen for at give vores læsere et bedre produkt med mere aktuelle artikler. Vi er startet med et blankt lærred og har bygget et helt nyt avisunivers op fra bunden, hvor vi får mulighed for at udkomme oftere og med et mere skarpt format”, fortæller Jan Winther, adm. direktør i LMO.

Han peger på, at avisen fremadrettet bliver mere tematiseret end hidtil.

”Den korte vej fra konsulent til øjeblikkelig publicering giver os mulighed for hurtigt at stille med de bedste råd og den mest aktuelle viden på områder, som finder sted ude i stalden og på marken lige nu”, fortæller Jan Winther, adm. direktør i LMO og uddyber, at det stadig er de mange konsulenter hos LMO, der står bag de faglige artikler.

Udkommer oftere

Selve avisen bliver vist i sin helhed på forsiden på www.lmoavisen.dk. I det øjeblik, at der lanceres en ny udgave, skifter hele forsiden og dermed alle artiklerne. Tidligere artikler kan tilgås i det tematiserede arkiv, ligesom det også her er muligt at dykke ned i tidligere versioner af avisen.

Hvor den tidligere trykte avis udkom fire gange årligt, udkommer den nye digitale avis seks gange årligt. Første nummer er netop lanceret på www.lmoavisen.dk og tager afsæt i den kommende vækstsæson, som er spået at kunne blive en fantastisk en af slagsen. 

Her får læseren bl.a. mulighed for at dykke nærmere ned i konkrete råd og retningslinjer for, hvordan man skal gribe markens arbejde ad, hvilke midler man skal være opmærksom på i sit kemiskab, hvordan man griber de nye BNBO-områder an som landmand og ikke mindst, hvilken svær afgrøde man kan få ekstra kroner på bundlinjen af at dyrke.

Hør avisen i traktoren

Som en helt ny funktion er det gjort muligt at få læst artiklerne op fra sin computer, tablet eller smartphone. Det gøres ved helt enkelt at klikke på den grønne knap Læs højt øverst i artiklen. Det giver læseren – i dette tilfælde lytteren – mulighed for at få den nyeste viden mens, han sidder i traktoren eller går rundt på staldgangen.

Vi glæder os til, at du læser med, og vi er altid interesserede i både ris og ros. 

Har du spørgsmål?

Rasmus Willesen
Presse- og kommunikationsansvarlig
Tlf: 2294 4145
E-mail: raw@lmo.dk
Top