Velkommen til LMO Nordland

 

Som kunde i LMO får du altid god behandling - både fagligt og personligt. Vores mere end 400 eksperter er fordelt på 7 adresser fra nord til syd i Jylland. På den måde kan vi være tæt på dig og de aktuelle problemstillinger du står i. Vi arbejder internt tværfagligt hvilket gør os i stand til bedre at kunne rådgive dig.

Så kan du fokusere på at drive din forretning og tjene penge.

 

Historien bag LMO Nordland

LMO overtog aktiviteterne i Nordland Revision i 2018. Det skete først og fremmest for at have det bedst mulige udgangspunktet for at kunne service vores nordjyske kunder. Det var samtidig tydeligt, at der var plads i markedet til endnu en stor og professionel rådgivningsvirksomhed i det nordlige. Konkurrence er godt for kunderne og LMO Nordland er et reelt alternativt for de kunder, der ønsker at samle både landbrugsfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning under ét tag.

 

Endnu bedre vilkår for kunderne

Alle ansatte i LMO Nordland arbejder med kunderne i fokus. LMO føjer en bred vifte af faglig rådgivning og digitale ydelser til den eksisterende service indenfor økonomi og regnskab. Det gør livet lettere for dig som kunde.

Hos LMO Nordland kan du møde den samme rådgiver på den samme adresse. For at sikre den høje grad af tilfredshed blandt kunderne, fortsætter Inge Møller Ernst som afdelingsleder i LMO Nordland. Kontoret har fortsat til huse i Østervrå, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe.

 

Hør afdelingsleder for LMO NordLand
Inge Møller Ernst fortælle
om den nye organisation

Find adresser og åbningstider
for LMO Nordland
her

Ønsker du faglig rådgivning om DIN økonomi, revision, svin, kvæg
eller planteavl

Kontakt

 

Inge Møller Ernst

Afdelingsleder, LMO Nordland 

Tlf: 2463 3975
E-mail: ime@lmo.dk

 

Top