Nyhed

PRESSEMEDDELELSE

LMO og NordLand Revision enige om ejerskifte

LMO og NordLand Revision har indgået aftale om et ejerskifte, og vil dermed samarbejde om at udvikle og udvide alle aktiviteter i det nordjyske fremover. 

Revisionsfirmaet NordLand Revision skal i fremtiden være en del af rådgivningsvirksomheden LMO.  Ejerskiftet sker for at fremme aktiviteterne i begge virksomheder: 

”Ejerskiftet er med til at sikre, at vi fortsat kan vækste og udvikle den række af opgaver, vi varetager for vores kunder. Den nye konstellation gør, at NordLands kunder er sikret en meget høj grad af ekspertise og professionalisme. Både for vores landbrugskunder men også for de kunder, vi har inden for andre erhverv ”, siger Inge Møller Ernst, der er indehaver af NordLand Revision, og som fremover fortsætter som afdelingsleder i virksomheden.  

Stor kundeportefølje i landbruget
NordLand Revision, der fremover får navnet LMO Nordland, har i dag 19 ansatte som fortsat vil have til huse i Østervrå. 

LMOs adm. direktør Jan Winther glæder sig over den nye aftale med NordLand Revision, der har en betydelig kundeportefølje inden for landbruget i Nordjylland:

”Vores udgangspunkt er at supplere NordLand Revision, så vi udvikler os sammen - også på de faglige områder. LMO er førende i rådgivning til det konventionelle landbrug, men også inden for økologi har vi en stor afdeling med dygtige medarbejdere. Med vores tilstedeværelse i Nordjylland, skaber vi et reelt alternativ til de kunder, der ønsker at samle både landbrugsfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning under ét tag”, siger Jan Winther.

Tværfaglig rådgivning
Ifølge Inge Møller Ernst er aftalen med LMO indgået på baggrund af et ønske om et generationsskifte og at NordLand Revision fremover kan tilbyde tværfaglig rådgivning: 

”Det er det helt rigtige for Nordland Revision, fordi aftalen udvider vores forretning med nye muligheder både for vores landbrugskunder og andre erhverv. LMOs tværfaglige kompetencer og ekspertise inden for landbrugsrådgivning vil i høj grad være med til at løfte virksomheden, idet vi fremover også vil kunne tilbyde kunderne landbrugsfaglig rådgivning og juridisk bistand.  Desuden har LMO en lang række digitale ydelser, som vores kunder kan få et meget stort udbytte af”, siger hun.  

Aftalen er samtidig med til at fremtidssikre arbejdspladsen for de 19 erfarne medarbejdere i NordLand Revision, der fortsat vil have til huse i Østervrå: 

”Der sker ingen ændringer for hverken NordLands ansatte eller kunder. Kunderne vil fortsat have den samme rådgiver på den samme adresse. Der sker ingen ændringer i priserne, der vil blot være mulighed for at få løst flere rådgivningsopgaver under samme tag, hvis kunderne ønsker det”, siger Inge Møller Ernst.  

Udvider aktiviteterne i Nordjylland
Ifølge Jan Winther vil ejerskiftet skabe et solidt fundament for LMOs målsætning om at udvide aktiviteterne i Nordjylland yderligere:

”Vi kan konstatere, at der er plads i markedet til endnu en stor og professionel rådgivningsvirksomhed i det nordlige. Vi anerkender, at vores udvidelse kan skabe bølger i vandet, men som altid i LMO, er det først og fremmest kunderne, der har vores fokus”, siger direktøren og fortsætter: 

”Vi tror på, at konkurrence er sundt. Vi oplever, at landmændene i stigende grad stiller krav til os som rådgivningsvirksomhed om at levere kvalitetsrådgivning, der kan optimere deres bundlinje”, slutter han. 

For yderligere kommentarer: 

Jan Winther, Adm. direktør, LMO, Mobil: 2949 0349, e-mail: jaw@lmo.dk

Inge Møller Ernst, Indehaver, NordLand Revision, Tlf: 9689 2611, e-mail: ime@nordlandrevision.dk

HER ER HVAD PRESSEN SKRIVER OM LMO NORDLAND: 

Artikel i LandbrugsAvisen

Artikel i LandbrugNord

Artikel i Effektivt Landbrug

 

 

Top