Mød din LMO konsulent
Christian Schädler
Christian Schädler
Afdelingschef
Mobil: 2518 5706
Email: csc@lmo.dk

Christian Schädler er afdelingsleder for LMO Husdyr, Byg og Miljø, og kommer med over 20 års erfaring fra branchen.

Min passion for byggeri er opstået gennem mit arbejde med gode kunder og samarbejdspartnere. En af de store udfordringer ved byggeri er at få alle med ombord – helt fra kundens vision på papiret til håndværkerens færdige plan. 

Jeg er uddannet agronom, startede min karriere som bygningskonsulent og er nu afdelingsleder, hvilket har givet mig et indblik i branchen på både medarbejder- og ledelsesniveau. Min erfaring gør mig i stand til at tænke strategisk, hvilket betyder, at jeg hurtigt kan se, om processen er korrekt, samt hvor vi skal sætte ind for at optimere bedst muligt. 

Alt det har bragt mig hertil, hvor jeg hver dag får lov til at dele ud af min viden inden for områder som bygherrerådgivning, skitsering og dimensionering af stalde samt brand projektering.

Det bedste samarbejde bygger i min optik på kundekontakt. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi lærer hinanden at kende, så jeg kan udnytte dit fulde potentiale. Det, der driver mig i mit arbejde, og som samtidig er min største motivationsfaktor, er glade kunder, som føler, at jeg skaber værdi. 

Jeg sidder klar ved telefonen til en snak om, hvilke udfordringer du står overfor. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Top