NYHED!
Alt samlet i ét login

Min side - mit overblik - ét login

Hvad er MitLMO

MitLMO – fra knallert til motorcykel

LMO har netop lanceret den første udgave af kundeportalen, MitLMO, og inviterer fra starten kunderne med på forreste række til videreudvikling af portalen.

​LMO satser stort på digitalisering

Digitalisering åbner for et væld af muligheder for nye måder at gøre tingene på, som kan gøre hverdagen lettere for landmænd. De muligheder er LMO i fuld gang med at udnytte. Nøgleordene for LMOs arbejde med digitalisering er brugervenlighed og værdiforøgelse. Det skal være nemt at bruge og skabe værdi for dig i din hverdag, fx ved at gøre dagligdagens administrative opgaver lettere.

MitLMO er det seneste skud på stammen. Visionen for MitLMO er en kundeportal, hvor alt, hvad du har brug for som landmand, er samlet ét sted i ét login. Læs brochuren her 

Vi tænker stort, men starter småt

Den første udgave af MitLMO er den spæde start på LMOs kundeportal. Det er helt bevidst, at vi er startet småt. Vi tror på, at vejen til den bedste portal er at udvikle den sammen med dem, der skal bruge den – vores kunder. Så vi er startet med at bygge en knallert og ønsker nu at videreudvikle den til en motorcykel sammen med dig som kunde.

Stien for denne udviklingsproces er allerede lagt ud: MitLMO er en dynamisk platform, som består af en række byggeklodser, som vi hurtigt kan tilpasse og sætte sammen til nye tjenester.

Af få dig som kunde med på denne rejse er altafgørende for os, og vi er åbne overfor alle idéer og input til nye tjenester i MitLMO.

Del dine idéer med os

MitLMO er netop gået i luften, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen i vores nye digitale univers.  Vi vil gerne opfordre dig til fra dag ét at indgå i dialog med os om dine input og ønsker, så vi kan videreudvikle knallerten til en motorcykel, som virkelig rykker. Ledestjernen for videreudvikling af MitLMO er, at nye tjenester skal bidrage til at gøre hverdagen lettere for dig som landmand.

Ring eller skriv til os på mitlmo@lmo.dk med din idé, eller nævn det for din konsulent.

Top