NYHED!
Alt samlet i ét login

Min side - mit overblik - ét login

Hvad synes du om MitLMO?

Hvad siger landmanden om MitLMO?

I udviklingen af MitLMO har LMO haft tilknyttet en gruppe af landmænd, der har fungeret som testbrugere undervejs i udviklingsprocessen. De har løbende afprøvet portalen og har haft mulighed for at komme med ideer og feedback til, hvordan MitLMO kunne gøres endnu bedre.

”Jeg synes det bliver rigtig spændende at komme i gang med. Det er helt sikkert noget, vi landmænd bliver rigtig glade for. MitLMO bliver sådan en skærm, vi slår op på hver morgen for at se, hvad er det sket og hvad skal der ske i løbet af dagen. Portalen giver os mulighed for at designe siden med alle vores foretrukne oplysninger og profiler.

”Jeg kan gå ind på en enkelt side, og så kan jeg følge med i alle de landbrugsaktiviteter, der er relevante for mig. Jeg kan for eksempel både indberette løn og fakturere på samme side – jeg kan gøre det hele på én gang på samme hjemmeside.”

”Jeg tror, mange landmænd har det ligesom mig, de vil ikke sidde på kontoret, men vil meget hellere ud og arbejde. Og der giver det her en mulighed for at komme ud og arbejde med bedriften igen”

Del dine idéer med os

MitLMO er netop gået i luften, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen i vores nye digitale univers.  Vi vil gerne opfordre dig til fra dag ét at indgå i dialog med os om dine input og ønsker, så vi kan videreudvikle knallerten til en motorcykel, som virkelig rykker. Ledestjernen for videreudvikling af MitLMO er, at nye tjenester skal bidrage til at gøre hverdagen lettere for dig som landmand.

Ring eller skriv til os på mitlmo@lmo.dk med din idé, eller nævn det for din konsulent.

Hvis de fleste har det lidt ligesom mig, hvor der er meget rod på min skærm, og hvor der er mange forskellige steder, jeg skal hen og finde mine oplysninger, så er MitLMO rigtig smart. Man skal kun logge ind ét sted for at få adgang til det hele.
Anders Anhrenfeldt, Landmand og planteavler, Kjellerup
Top