NYHED!
Alt samlet i ét login

Min side - mit overblik - ét login

LMO i front med digitalisering

LMO er en markant medspiller – også inden for digitalisering.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at LMO vil være med helt i front, når det gælder nye, teknologiske løsninger og muligheder i landbruget. Det er da også med baggrund i vores visioner for den digitale udvikling, at vi nu tager skridtet fuldt ud med MitLMO.

MitLMO er en banebrydende, digital platform som fremover skal hjælpe vores kunder med at skabe både mere tid, overskud og overblik i hverdagen. MitLMO er den første digitale løsning i landbruget, som samler alle landmandens nødvendige informationer ét sted og med kun ét log ind. 

Det er helt tydeligt for os som rådgivningsvirksomhed, at landbruget gennem de senere år har gennemgået en rivende udvikling, som gør, at mange processer er blevet digitaliseret. I LMO udvikler og nytænker vi derfor løbende muligheder for digitale løsninger, der kan effektivisere landmandens arbejde og skabe vækst på bundlinjen. 

Mange af LMO’s kunder benytter sig allerede i dag af digitale løsninger som LMO Summax, NemMark eller e-bogføring. Som landmand kan du i dag sidde på din traktor eller gå rundt i stalden og med få klik sende en faktura til betaling eller finde en foderrapport i dit e-arkiv. 

I LMO er vi dog også godt klar over, at den digitale udvikling er en dynamisk størrelse, der konstant ændrer sig. Derfor er vi allerede i gang med at videreudvikle MitLMO portalen, så den fremadrettet bliver endnu bedre. LMO arbejder hele tiden på at kunne tilbyde vores kunder endnu  flere muligheder og bedre løsninger, så landmanden får frigjort tid til det vigtigste: nemlig at passe bedriften.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at LMO vil være med helt i front, når det gælder nye, teknologiske løsninger og muligheder i landbruget. Det er da også med baggrund i vores visioner for den digitale udvikling, at vi nu tager skridtet fuldt ud med MitLMO

Jan Winther, Adm. direktør, LMO
Top