NYHED! LMO NemLøn

Med NemLøn har du mulighed for at indberette lønoplysninger døgnet rundt på en nem, overskuelig og smart måde.

LMOs direktør om NemLøn

LMO - i front med digitaliseringen

LMO skal være i front når det gælder om at udvikle nye digitale ydelser til landbruget.

Med NemLøn har LMO skabt fremtidens digitale lønløsning. NemLøn er en del af MitLMO, som er en banebrydende, digital kundeportal, der fremover skal hjælpe LMOs kunder med at skabe både mere tid, overskud og overblik i hverdagen. MitLMO er den første digitale løsning i landbruget, som samler alle landmandens nødvendige informationer ét sted og med kun ét log ind. 

"Det er helt tydeligt for os som rådgivningsvirksomhed, at landbruget gennem de senere år har gennemgået en rivende udvikling, som gør, at mange processer er blevet digitaliseret. I LMO udvikler og nytænker vi derfor løbende muligheder for digitale løsninger, der kan effektivisere landmandens arbejde og skabe vækst på bundlinjen", siger LMOs direktør, Jan Winther.

Mange af LMO’s kunder benytter sig allerede i dag af digitale løsninger som LMO Summax, NemMark eller e-bogføring. Som landmand er det i dag muligt at sidde på sin traktor eller gå rundt i stalden og med få klik sende en faktura til betaling eller finde en foderrapport i e-arkivet. 

Hør i videoen hvad LMOs direktør siger om NemLøn, og hvad den digitale lønløsning betyder for LMOs kunder.

Med baggrund i vores visioner for digitale udvikling, tager vi nu skridtet fuldt ud med en ny digital satsning, som kommer alle LMO kunder til gavn.

Jan Winther, Adm. direktør, LMO
Top