Efter stort opkøb: LMO udvider i Nordjylland

Efter stort opkøb: LMO udvider i Nordjylland

27-08-2018

I Nordjylland udvider LMO nu med en ny planteavlsrådgiver i selskabet LMO Nordland, som blev overtaget tidligere på året. Og der er endnu mere på vej, lyder det fra adm. direktør Jan Winther.

En af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug, LMO, cementerer nu for alvor sin position i det nordjyske.

Tidligere på året meldte LMO ud, at rådgivningsvirksomheden havde overtaget det nordjyske revisionsselskab Nordland Revision i Østervrå – nu LMO Nordland -, og nu oprustes der nu med en ny, erfaren planteavlsrådgiver i form af Charlotte Frederiksen. 

Formålet er at være tilstede i Nordjylland på alle driftsgrene og skabe alternativer til de nordjyske landmænds rådgivning.

”Vi er nu for alvor etableret i Nordjylland, og vi oplever, at de nordjyske landmænd er interesserede i det alternativ, LMO kan tilbyde dem. For os er det en naturlig beslutning at øge vores kompetencer og få flere kyndige folk med om bord, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt både nu og i fremtiden”, siger Jan Winther, adm. direktør i LMO, og uddyber, at denne medarbejderudvidelse ikke bliver den sidste nord for Limfjorden.

”Som led i overtagelsen har begge parter arbejdet på at lære hinanden at kende, samkøre IT-systemer og at få organisationen på plads. Nu er vi oppe i gear og er derfor klar til den første udvidelse af de forskellige driftsgrene, og vi har konkrete planer om at udvide yderligere i medarbejderstaben i LMO Nordland med målet om at blive et full-line rådgivningsselskab i nord”.

Rådgiver med stor erfaring

Hos Inge Møller Ernst, tidligere ejer og nu afdelingschef i LMO Nordland, skaber udvidelsen af medarbejderstaben glæde.

”Det er fantastisk, at vi nu kan tage første skridt i arbejdet mod at kunne tilbyde vores kunder endnu flere rådgivningsydelser. På sigt skaber vi et alternativ til de kunder, som vil have landbrugsfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning under ét tag”, siger Inge Møller Ernst.

Charlotte Frederiksen har været planteavlskonsulent siden 2007, hvor hun startede hos LandboNord og blev både teamleder og souschef.

For to år siden sagde hun op og startede sit eget rådgivningsselskab, men nu er tiden moden til at starte som rådgiver i LMO.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg glæder mig til at få mulighed for at være tilstede over for kunderne og virkelig give dem det, de har brug for. Derudover bliver det også en spændende opgave at skulle starte en helt ny afdeling op og få planteavlen integreret i et nyt hus”, siger Charlotte Frederiksen, der er opvokset i Vendsyssel, og som har ét mål med sin rådgivning:

”For mig er det vigtigste, at vi sammen får ført den konkrete plan ud i livet, og at vi sammen får hævet bundlinjen hos landmanden”, siger Charlotte Frederiksen, der er særligt stærk på salgsafgrøder som korn og raps.

For yderligere information, kontakt venligst:

Adm. direktør Jan Winther
Telefon: 2949 0349
Email: jaw@lmo.dk

Seneste nyheder

Top