LMO fortsætter nordjysk ekspansion med ny rådgiver

LMO fortsætter nordjysk ekspansion med ny rådgiver

26-09-2018

For anden gang på blot en måned kan LMO Nordland præsentere en ny planteavlskonsulent på det nordjyske kontor. ”Vi er kommet for at blive i Nordjylland”, lyder det fra adm. direktør Jan Winther.

For blot en måned siden meldte LMO ud, at den midtjyske rådgivningsvirksomhed netop havde ansat den første planteavlskonsulent i nordjyske LMO Nordland.

Nu kan LMO løfte sløret for, at endnu en konsulent kommer til at slå sine folder i det nordjyske kontor. Det bliver den erfarne grovfoderekspert Brian Søndergaard, der fra 1. oktober starter som planteavlsrådgiver i LMO Nordland.

For den jyske rådgivningsvirksomhed har det været målet at vokse i Nordjylland efter overtagelsen af revisionskontoret Nordland Revision, – nu LMO Nordland - og derfor glæder adm. direktør Jan Winther sig også over den seneste tilføjelse til medarbejderstaben.

”Jeg er godt tilfreds med, at vi på mindre end et år har overtaget en sund forretning med en bred kundebase i Nordjylland, fået organisationen på plads og nu allerede for anden gang kan udvide medarbejderstaben med ny ekspertviden. Det vidner om, at de nordjyske landmænd har fået øjnene op for den rådgivning, vi kan tilbyde dem”, siger adm. direktør Jan Winther.

”Som vi meldte ud, da vi overtog Nordland, er vi kommet for at blive i Nordjylland – og det vidner denne ansættelse om.”

Velkendt nordjysk profil

Brian Søndergaard har første dag i LMO Nordland den 1. oktober, hvor han kommer til at være planteavlsrådgiver med speciale i grovfoder til mælkeproducenter.

Han er uddannet landmand og blev efterfølgende jordbrugsteknolog i 2011. Han kommer fra en stilling som planteavlskonsulent først i LandboNord og efterfølgende som grovfoderrådgiver hos Sagro.

”Jeg glæder mig meget til at starte i det, der for mig bliver nye rammer men i vante omgivelser. Jeg har tidligere haft fast base i Nordjylland, så for mit vedkommende bliver det jo et glædeligt gensyn”, siger Brian Søndergaard, der siden starten som konsulent har haft en forkærlighed for grovfoder.

”Jeg blev for år tilbage fortalt, at man ikke kan læse sig til at arbejde med grovfoder. Det kræver, at man er ude i marken og stikker fingeren i jorden for at lære det. Efter at have arbejdet på området i en årrække må jeg bare sande, at det er rigtigt, og jeg møder hver eneste dag ind til nye udfordringer, som kræver særlige løsninger”, siger han.

Og netop det med at finde særlige løsninger er noget af det, Brian Søndergaard er glad for.

”Jeg vil allerhelst tænke anderledes og finde alternative løsninger - jeg vil ud i marken og dykke ned i regnskabet, så jeg kan finde nye måder at gøre tingene på. Der er et stort potentiale i det tværfaglige mellem planter, kvæg og økonomi, og det vil jeg meget gerne udnytte i langt højere grad i fremtiden," siger han.

Brian Søndergaard er oprindeligt fra Viborg-egnen og bor til daglig ved Fårup nord for Randers.

For yderligere information, kontakt venligst:

Adm. direktør Jan Winther
Telefon: 2949 0349
Email: jaw@lmo.dk

Seneste nyheder

Top