LMO klar med nyt Himmerlandsteam


05-06-2017

LMO har nu sat navne på det team af konsulenter og rådgivere, der fremover skal sikre landmænd i Himmerland rådgivning indenfor alle områder af landbruget.

Når LMO udvider Aars-afdelingen med sit nye Himmerlandsteam, bliver det med fuld styrke. I alt 30 navne på konsulenter og rådgivere står på listen over det nye hold, der fremover bliver de ansigter, kunderne vil møde i Himmerland. Holdet af rådgivere er nøje udvalgt, og det glæder afdelingslederen i Aars, Thomas Abildgaard Rasmussen, at der nu endelig er sat navne på:

”Det er et vigtigt skridt for LMO, da vi oplever at landmændene efterspørger vores tilstedeværelse, og min forventning er, at vi kommer til at stå endnu stærkere i Himmerland. Det gælder både på den digitale regnskabsproduktion og på den tværfaglige rådgivning”, siger Thomas Abildgaard Rasmussen.

Rådgivning hele vejen rundt

Målet med det nye Himmerlandsteam er, at kunne rådgive landbruget hele vejen rundt om bedriften. Udvidelsen har fået navnet “Full Line Aars” og betyder, at landmændene i Himmerland fremover kan få rådgivning af lokale konsulenter indenfor blandt andet planteavl, kvæg- og svinebrug, økonomi, byggeri,  økologi, miljø og jura for både produktions- og virksomhedslandbrug samt fritids- og deltidslandbrug.

”Det nye team skal være med til at sikre nuværende og kommende kunder den lokalt forankrede, tværfaglige rådgivning i Himmerland. Himmerland har førhen været lidt forsømt, når det angår den tværfaglige rådgivning – og det er netop en af LMO´s største styrker. Det oplever vi en stigende efterspørgsel på, så derfor er det vigtigt at være tilstede med Full Line Rådgivning i Himmerland”, siger lederen af Aars-afdelingen. 

Øget kundetilgang

LMO opkøbte afdelingen i Aars i 2012 og flyttede i december 2015 ind i helt nye lokaler i Himmerlandsparken, som ligger centralt i Aars. Siden er antallet af kunder vokset støt. LMO har de seneste 16 måneder oplevet en kundetilgang i Himmerlandsområdet på ca 15 %, og blandt andet derfor har LMO nu besluttet, at tiden er kommet til at udvide afdelingen yderligere.

LMO har i dag over 400 ansatte med afdelinger i Søften, Viborg, Horsens, Silkeborg, Aars og på Samsø. Ifølge Thomas Abildgaard Rasmussen er det især den lokale tilknytning, der skaber relationer og muligheder for landmændene:

”Vi vil rigtig gerne ud og besøge kunderne i Himmerland, så vi gør en indsats for at invitere os selv på en kop kaffe, hvor vi kan se bedriften. Vores rådgivere i LMO mestrer tværfagligheden – og det at bruge fraktilanalyser, fremstillingspriser, budgetter, årsrapporter og tværfagligheden som en afsæt til at skabe den målrettede udvikling sammen med landmanden – ude i praksis på landmandens bedrift”, slutter Thomas Abildgaard Rasmussen.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Thomas Abildgaard Rasmussen
Telefon: 2367 2187
Email: tar@lmo.dk

Seneste nyheder

Top