LMO starter et nyt netværk op for virksomhedsledere

LMO starter et nyt netværk op for virksomhedsledere

11-06-2018

LMO starter et nyt netværk op for virksomhedsledere og inviterer til informationsmøde 25. oktober

Netværkets mål er at udvikle de deltagende virksomheder ved sparring med landmænd i samme situation og gennem inspiration fra eksperter. Netværket eksisterer i 2 år og har tre-fire møder årligt. Netværket diskuterer og arbejder med virksomhedernes mål, strategi, økonomi, ledelsesinformationssystemer, work-life-balance samt støtter hinanden med sparring og fastholdelse af de individuelle mål.
 
BLIV EN BEDRE LEDER
Netværket har fokus på at skabe udvikling og vækst for dig og din virksomhed. Hvert møde indeholder sparring og inspiration til individuelle strategier, implementeringsplaner samt et aktuelt tema. Det vigtigste er, at du efter de to år kan sige ja til, at din virksomhed er styrket, og du er mere målrettet som virksomhedsleder. 

EN NUVÆRENDE DELTAGER FORTÆLLER
- Da Torben kontaktede mig, var jeg relativt let at overtale. Min 5 års strategi var efterhånden blevet 7 år gammel og her så jeg en oplagt mulighed, for at arbejde aktivt med fremtiden for min forretning.

- Vi mødes med faste intervaller hen over et 2-årigt forløb, så der er tid til forberedelse mellem møderne. Det er en blandet flok, hvor der også er svinebønder og planteavlere, både økologiske og konventionelle. Fælles for os alle er, at vi har nogle udfordringer, vi tumler med. Torben og Thomas er lykkedes med at skabe et fortroligt rum, hvor jeg sparrer med folk, der har de samme udfordringer som jeg selv, uden at jeg skal tænke på, om min nærmeste konkurrent sidder og lytter med. Det giver tryghed til at åbne op.

- Det første år har handlet meget om ledelsesdelen. Der er stort set ingen af os, der har haft ledelse, som en del af vores uddannelse og det er et skidt udgangspunkt. Det kan betyde, at ledelse i sig selv, bliver den primære forhindring for at nå i mål med strategien. Vi har fået tid til at gå i dybden med hvem vi er hver især og hvordan vi reagerer i forskellige situationer. Med det på plads kan vi nu skifte fokus og i stedet arbejde med at opsætte mål og lave en plan for at nå derhen fortæller Anders Laustsen, som er økologisk mælkeproducent med 700 malkekøer og 1.200 ha jord.

Kom til informationsmøde 25. oktober kl. 10-16, det er GRATIS. Deltagelse i informationsmødet er gratis og uden forpligtigelser. Tilmeld dig her. 

PRAKTISK INFO OM NETVÆRKET

Møderne er kl. 10.00 – 16.00
Det koster kr. 17.000 pr. år at deltage. Der er mulighed for AMU-tilskud. Hertil kan komme tilkøb af aktiviteter, som aftales undervejs
Gruppen drives af chefkonsulent Torben Wiborg og strategirådgiver Thomas Abildgaard Rasmussen, LMO.

Seneste nyheder

Top