Jeg vil gerne kontaktes

 

Uvildig undersøgelse placerer LMO i eliten:

Kunderne er tilfredse med LMO

LMO's kunder er tilfredse med deres konsulenter og den rådgivning, de får. Det viser en uvildig undersøgelse fra Ennova. Ennova har spurgt over 670 LMO-kunder i januar 2013, hvordan de oplever den daglige service og rådgivning fra LMO. Det samlede resultat viser en generel tilfredshed med LMO's produkter på 81 point ud af 100. Det er ifølge undersøgelsens ekspert, Henrik Sørensen, Managing Director, Ennova, i den helt gode klasse indenfor rådgivning.

I den anonyme og uvildige undersøgelser giver kunderne desuden topkarakterer til LMO på en række andre omrdåer: 81 til 84 points i service, 84-86 points i at konsulenterne overholder indgåede aftaler og op til 84 points i forhold til at aflevere til tiden.
LMO's konsulenter får også ros (op til 81 points) for at være nemme at komme i kontakt med på forskellige måder.
Undersøgelsenes allerhøjeste score på 85 points gives for LMO'-konsulenternes høje troværdighed.

”Vi er naturligvis meget tilfredse med den bedømmelse, vores kunder har givet os. Undersøgelsen viser en loyalitet på over 80 points, som betyder, at vi hvis vi fortsætter med minimum den samme kvalitet, så forventer kunderne at blive hos os. Det er vi meget taknemmlige for. Nu kan vi ovenikøbet tilbyde dem en endnu mere specialiseret faglig rådgivning på en række områder, efter vi har fusioneret med LRØ,” siger Jan Winther, administrerende direktør i LMO.

Han fortsætter:
”Et af de steder, hvor vores kunder er klar til blive udfordret, er på proaktivitet. Så på dette område skal vi være endnu mere fremme i skoene. Vi har fået at vide, at vi i endnu højere grad skal tilbyde vores kunder viden og vise dem muligheder, før de efterspørger det. Det glæder vi os til at gøre mere ved.”
 

Hør mere om benchmarking i forhold til at andre firmaer hos Henrik Sørensen, Managing Director, Ennova, der gerne fortæller mere. Henrik Sørensen har tlf: 86 20 21 20, 86 20 43 11 og 40 94 38 94

Top