Ledige stillinger

Souschef til LMO Økonomirådgivning

Fagområde: Økonomi

Sted: Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Brænder du for ledelse, økonomi og kundeservice? Vil du være med til at lede 45-50 medarbejdere i en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder? Så er det måske dig, vi har brug for som souschef til økonomiafdelingen i Søften ved Aarhus


Chefkonsulent deltidskunder

Fagområde: Økonomi

Sted: Horsens Søften Viborg

Ansøgningsfrist: Løbende

Vi opruster markant på rådgivningen til deltidslandmænd. Vi søger derfor en ansvarlig chefkonsulent, der brænder for at drive segmentet yderligere frem og skabe synlighed herom sammen med de øvrige medarbejdere i deltidsteamet.


Marketingsmedarbejder

Fagområde: Marketing

Sted: Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

I LMO søger vi netop nu en marketingmedarbejder, der har erfaring med digitale medier og projektstyring. Du skal være med til at synliggøre den værdi, vi hver dag giver vores kunder i form af faglig rådgivning af højeste kvalitet. Hos LMO skal du kunne lægge en marketingstrategi sammen med salgs- og marketingschefen og efterfølgende selvstændigt effektuere den på alle LMO's kommunikationskanaler såsom Facebook, LinkedIn, nyhedsbreve, hjemmeside, Intranet, etc.


Revisorassistent til Horsens

Fagområde: Økonomi

Sted: Horsens

Ansøgningsfrist: Løbende

Har du lyst til at arbejde med bogføring og regnskabsopgørelse i en større rådgivningsvirksomhed? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for.


Uopfordret ansøgning

Send en uopfordret ansøgning og kom i vores kandidatbank her.

Job i landbruget?

Leder du efter et job i landbruget, og ikke hos LMO skal du klikke her.

Top