Ledige stillinger

Revisor til LMO

Fagområde: Økonomi

Sted: Viborg Horsens Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Motiveres du af kontakten med kunder? Vil du indgå i et team af kolleger med viden på et højt fagligt niveau? Leder du samtidig efter en arbejdsplads, hvor der er god balance imellem arbejdsliv og privatliv? Så har vi jobbet.


Revisor til LMO Erhvervsrevision i Søften

Fagområde: Rådgivning og Revision

Sted: Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Har du lyst til et alsidigt arbejde med alle de typiske opgaver, der følger med at betjene mindre og mellemstore virksomheder? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, der skal ansættes i vores afdeling i Søften ved Århus.


Revisor til LMO Erhvervsrevision i Viborg

Fagområde: Rådgivning og Revision

Sted: Viborg

Ansøgningsfrist: Løbende

Vi mangler en dygtig revisor til vores afdeling i Viborg. Du vil få din egen kundeportefølje sammen med vores kundeansvarlige revisorer, og bliver en del af et team med fagligt dygtige og motiverede medarbejdere.


Skatteekspert

Fagområde: Økonomi

Sted: Viborg Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Er du klar til ny inspiration, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed i udvikling, hvor fagligheden er i højsædet? Så søger en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for sin branche en Chefrådgiver til vores team Skat & Selskaber i Viborg eller Søften.


Økonomikonsulent til LMO i Horsens

Fagområde: Økonomi

Sted: Horsens

Ansøgningsfrist: Løbende

Trives du med ansvar og daglig kontakt med kunder? Søger du et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og dygtige kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af LMO – en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen.


Uopfordret ansøgning

Send en uopfordret ansøgning og kom i vores kandidatbank her.

Top