Ledige stillinger

Forsøgstekniker til Planteavl

Fagområde: Planteavl

Sted: Horsens

Ansøgningsfrist: Løbende

Vil du være med i forreste række og være med til at løse problemstillinger og udfordringer i landbruget? Vil duvære med til at give den viden til konsulenterne, der skal til for at opretholde en god rådgivning indenfor planteavl området? Er du god til at have overblik og mange bolde i luften? Så er du måske vores nye forsøgstekniker. Det er en fuldtidsstilling som ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.


Afdelingsleder til Planteavl

Fagområde: Planteavl

Sted: Horsens

Ansøgningsfrist: Løbende

Brænder du for planteavlsrådgivning og ledelse? – så er du måske vores nye afdelingsleder Til vores planteavlskontor i Vissenbjerg eller i Horsens søger vi nu en dedikeret og dynamisk leder, der brænder for planteavl og ledelse.


PROLEX Advokaterne søger 2 advokater (eller evt. en 3. års fuldmægtig)

Ansøgningsfrist: Løbende

Vi søger en dygtig advokat eller 3.års fuldmægtig, da vi ønsker at udvide inden for ansættelsesret, selskabsret og landbrugsret.


Revisor til velas

Fagområde: Økonomi

Sted: Viborg Horsens Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Motiveres du af kontakten med kunder? Vil du indgå i et team af kolleger med viden på et højt fagligt niveau? Leder du samtidig efter en arbejdsplads, hvor der er god balance imellem arbejdsliv og privatliv? Så har vi jobbet.


Revisorassistent

Fagområde: Økonomi

Sted: Søften

Ansøgningsfrist: Løbende

Har du lyst til at arbejde med regnskabsopgørelse i en rådgivningsvirksomhed med spændende opgaver og godt kollegaskab? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service. Så er det måske dig, vi er på udkig efter.


Uopfordret ansøgning

Send en uopfordret ansøgning og kom i vores kandidatbank her.

Top