Jeg vil gerne kontaktes

LMO Avisen - nyt format i 2018

I 2018 udkommer LMO Avisen i et nyt format. Det samme gælder måden LMO Avisen udkommer på.

Vores samarbejde med PostNord er ikke længere muligt, og derfor har LMO samtidig valgt en anden distributionsform. Indholdet er af samme høje standard som sædvanlig, men formatet er en lille smule større end det plejer.

LMO Avisen vil i 2018 udkomme i samarbejde med LandbrugNord og LandbrugSyd. Det betyder, at vi fordobler vores antal og dermed når meget længere ud end tidligere. Oplaget er på cirka 65.000 eksemplarer.

Ændringerne ved PostNord betyder desværre også, at vi fremover ikke kan nå alle de modtagere, som vi når i dag. Det er vi naturligvis ærgelige over, men ændringerne gælder for hele branchen og altså ikke kun LMO Avisen.

Til dem der oplever, at LMO Avisen ikke kommer, som den plejer, kan vi tilbyde det samme faglige indhold i vores online format. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig ved at sende dit navn og din e-mail til mailadressen mag@lmo.dk  - så sørger vi for, at avisen dukker op i din mailbakke i stedet for.

I den elektroniske udgave af LMO Avisen har du desuden mulighed for at finde ekstra materiale, video og flere informationer om forskellige emner - så vi kan varmt anbefale, at du tilmelder dig den elektroniske version.

Vi glæder os til fortsat at præsentere levende indhold og faglig viden af højeste standard, og vi håber du vil følge med trods ændringerne i 2018.

Interesseret i en annonce i LMO Avisen?

Er du interesseret i at købe plads til en annonce i LMO Avisen? Så finde ud af hvilke muligheder, vi kan tilbyde ved at ringe på telefon 8694 3088 - eller skriv til gbgrafisk@gbgrafisk.dk

Har du endnu ikke læst de tidligere udgaver af avisen - så kan du finde dem her:

Se udgivelser og priser i medieinfo (priserne er eksl. moms)

Top