Jeg vil gerne kontaktes

Velkommen til den nye LMO Avis

 

I de forgangne år har LMO Avisen været fast del af LMO’s identitet – og med rette. Den trykte avis ligger godt i hånden, den er rar at kigge på, og man bliver klædt fagligt på.

Men avislæseres rutiner har ændret sig radikalt i løbet af de seneste år, og digitale medier vinder stadigt mere terræn over for de trykte aviser.

Derfor har LMO som den første DLBR-virksomhed skiftet papir ud med pixels og lanceret en udelukkende digital avis. 

Processen har været lang men spændende. Vi er kort fortalt startet med et blankt lærred og har bygget et univers op fra bunden, hvor vi får mulighed for at udkomme oftere og i et mindre og mere skarpt format. Det er gjort for at gøre LMO Avisen bedre, for at gøre indholdet mere aktuelt, og det giver os mulighed for at rykke på aktuelle emner lige nu og her – eksempelvis hvad skal man gøre i marken eller i stalden lige nu, når omstændighederne er, som de er.

Avisen er bygget op som velkendte nyhedssites fra de mest kendte dagblade og ugeaviser, og forsiden af siden repræsenterer en hel avis. Når der kommer en ny udgivelse, skifter hele forsiden og alle artikler, og du bliver dermed præsenteret for en splinterny avis. Du har også mulighed for at gå tilbage i det tematiserede arkiv for at læse tidligere nyheder om eksempelvis økonomi eller planteavl, ligesom du også kan gå tilbage i arkivet og se hele versionen af en given tidligere avis.

Som et af de vel nok eneste medier i Danmark har vi fået sat en helt ny funktion op, så du som læser kan få læst artiklerne højt ved bare at trykke på en enkelt knap. Det giver dig mulighed for at sidde i traktoren eller gå rundt i stalden og få den nyeste viden fra LMO.

Den tidligere, trykte version blev omdelt til postkasserne fire gange om året, men den nye LMO Avis udkommer seks gange årligt, og du er mere end velkommen til at tilmelde dig avisens nyhedsbrev. Så får du en enkelt mail, som fortæller dig, at der nu er en ny avis på gaden. Og bare rolig - vi sender dig intet andet end det. 

Vi glæder os til fortsat at præsentere levende indhold og faglig viden af højeste standard, og vi ser frem til, at du følger med i det nye format. 

 

Du finder den nye LMO Avis på www.lmoavisen.dk 

 

NB: Som led i relanceringen har vi tilsvarende besluttet, at avisen skal være annoncefri. Derfor er det ikke længere muligt at annoncere i LMO Avisen. 

 

 

Top