Jeg vil gerne kontaktes

LMO Avisen i 2018

Vores samarbejde med PostNord er ikke længere muligt, eftersom de ikke længere ønsker at distribuere avisen. Det er ikke kun LMO Avisen der er ramt af PostNords beslutning, men alle aviser der omdeles til udvalgte modtagere. 

Vi har fundet en ny samarbejdspartner til distributionen, men de har desværre en anden tilgang end PostNord og derfor vil mange opleve at de ikke længere får LMO Avisen tilsendt. Det skal vi dybt beklage.

Til dem der oplever, at LMO Avisen ikke kommer, som den plejer, kan vi tilbyde det samme faglige indhold i vores online format. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig ved at sende dit navn og din e-mail til mailadressen raw@lmo.dk - så sørger vi for, at avisen dukker op i din mailbakke i stedet for.

I den elektroniske udgave af LMO Avisen har du desuden mulighed for at finde ekstra materiale, video og flere informationer om forskellige emner - så vi kan varmt anbefale, at du tilmelder dig den elektroniske version.

Vi glæder os til fortsat at præsentere levende indhold og faglig viden af højeste standard, og vi håber du vil følge med trods ændringerne i 2018.

Interesseret i en annonce i LMO Avisen?

Er du interesseret i at købe plads til en annonce i LMO Avisen? Så finde ud af hvilke muligheder, vi kan tilbyde ved at ringe på telefon 8694 3088 - eller skriv til gbgrafisk@gbgrafisk.dk

Har du endnu ikke læst de tidligere udgaver af LMO Avisen 2018 - så kan du finde dem her:

Se udgivelser og priser i medieinfo (priserne er eksl. moms)

Top