Spar Bonde

Spar mange penge med Spar Bonde LMO

Din vej til nemt og billigt indkøb - Spar Bonde

Hvornår er det optimale tidspunkt for køb af gødning, såsæd og plantebeskyttelse?
Er du træt af at skulle ringe til 2-3 grovvarer, når der skal købes Såsæd, Plantebeskyttelse eller Gødning for at få den bedste pris, og alligevel føle, at det kunne være gjort bedre ?!

Spar Bonde er lige det du har brug for!
Spar Bonde er en indkøbsforening specielt for landmænd. Vi tilbyder ca. 8 udbudsrunder om året, hvor vi udbyder plantebeskyttelse, handelsgødning og såsæd. Udbudsrunden foregår elektronisk. I bestillingssystemet påføres det kvantum, der ønskes indkøbt. Alle bestillingerne bliver samlet i en stor pulje, som sendes til udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland.
Har man indgivet bestilling er denne bindende. Når ordrene har været i udbud offentliggøres leverandørerne og produkterne leveres og faktureres direkte til hver enkelt landmand.

Udover plantebeskyttelse, handelsgødning og såsæd har vi opnået STORE rabataftaler på diesel- og fyringsolie samt fordelagtige medlemsrabat ved DAVIDSEN - JENSEN FARVER - TBS Maskinpower (Toftlund Maskinforretning, Fendt Starup, Brørup Maskinhandel) - LØMA

Spar Bonde handler for fire landboforeninger. Du binder dig kun for ét år ad gangen. Produkterne leveres og afregnes direkte.
Vi beregner gerne din mulige besparelse, så du kan se, hvad du kunne have tjent på at være medlem i 2015.

NUVÆRENDE MEDLEM:
Gå til bestillingssiden

Interesseret i at blive NYT MEDLEM:
Ønsker du at høre mere eller melde dig ind i Spar Bonde så kontakt Planteavlskonsulent Peter Ditlevsen

Kontakt os

Peter Ditlevsen
Planteavlskonsulent
Tlf: 2337 9476
E-mail: ped@lmo.dk
Top