Anja Juul Freudendal
Faglig chefkonsulent Byg

Anja Juul Freudendal
Mobil: 2562 9025
Email: ajf@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Kan du øge din ejendoms værdi ved at erstatte ældre bygninger?

Der er mange overvejelser at gøre sig, når tanken falder på ombygning, renovering eller måske en helt ny bolig. Kan dit hus fx bære en renovering, og får du værdi for pengene?


Vi hjælper dig til at optimere din bygningsmasse, så de bygninger, der står omkring gårdspladsen alle bidrager til den samlede værdi. Uanset om det er nybyggeri, tilbygning, ombygning så er det vigtigt med helhedsplanlægning af projektet.
 

Stuehus FØR                                                           Stuehus EFTER

 

Arkitekttegnet kvalitet i bolig på landet

LMO står ved din side i hele processen omkring dit boligbyggeri. Fra første besøg om indretning, over logistik, teknik, lovkrav, myndighedsbehandling og branddokumentation til den helt færdige bygning står klar - præcis som du ønsker den. 

Vi tegner din bolig efter dine ønsker og behov. Du får indretning og farvekortlægning, så dine fysiske omgivelser bliver præcis, som du ønsker dem. Vi gennemfører også licitation og deltager i kontraktforhandling og tidsplanlægning.

Læs om arkitektbesøg

 

Lad LMO bygge eller forbedre din stald

LMO har stor erfaring indenfor rådgivning om byggeri af stalde til kvæg, svin, heste eller kyllinger foruden maskinhuse og lader samt øvrig industri. Fra første besøg om indretning, over logistik, teknik, lovkrav, myndighedsbehandling og branddokumentation til den helt færdige bygning står klar præcis som du ønsker den. Vi tager de indledende førstegangsbesøg, hvor vi afdækker dine behov. Her rådgiver vi bl.a. om, hvilke muligheder du har for at få sagen godkendt hos kommunen.

Bygningsplanlægning og -indretning af din kvægstald

Vi har stor erfaring og kender både faldgruber og muligheder. Som specialist i produktionsbrug med et stort netværk omkring os, giver vi dig den bedste vejledning om miljø, indeklima, lovgivning osv. Ved nybygning og ombygning giver en god plan altid det bedste resultat. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og med at finde frem til en løsning der passer til dig.

Læs om staldbyggeri

 

LMO BYG arbejder med alt byggeri i det åbne land, men har også opgaver inden for bygrænsen. Vi samarbejder med øvrige fagfolk i LMO, ligesom vi samarbejder med Seges og Foulum.

 

Har du brug for en vurdering af din bygningsmasse – kontakt LMO Byg på telefon 7015 4000

 

Top