Finn Damkjær Pedersen
Afdelingsleder

Finn Damkjær Pedersen
Mobil: 2294 4106
Email: fdp@landbogruppen.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Skal du sælge eller købe landejendom?

Om du har et produktions- eller et fritidslandbrug, har kig på en nedlagt landejendom eller er på jagt efter et egnet landbrugsareal, så får du professionel hjælp hos LandboGruppen. Klik på linket herunder for at læse mere.

 

Klik her for at gå direkte til Landbogruppens hjemmeside

 

Landbogruppen MidtØst er størst på markedet for køb og salg af landbrugsejendomme

LandboGruppen MidtØst har eksisteret siden 2009. LandboGruppen er siden opstarten blevet landsdækkende og det gør, at vi samlet set nu er en af de største aktører på markedet for salg af landbrugsejendomme. Der bliver - trods finanskrisen - solgt ejendomme i LandboGruppen MidtØst, selv om liggetiden er blevet lidt længere. Vi kan udbyde ejendommen på flere måder - enten via annoncering i f.eks. i dagbladene, LMO-avisen, på internetsiderne www.landbogruppen.dk, www.landbrugssiden.dk, www.boligsiden.dk eller det mere stille salg hvor ejendommen kun lægges på vores hjemmeside eller kun sendes til udvalgte købere.

 

Landbogruppen MidtØst samarbejder med landbrugets bedste faglige rådgivere

Vi har et tæt samarbejde med LMO´s fagkyndige eksperter der tæller skatterådgivere, svin-, kvæg-, planteavl, miljø-, drift- og økonomikonsulenter, socialkonsulent, jurister m.fl. Det gør, at der er hjælp at hente, uanset om du skal købe eller sælge. Den faglige sparring, et stort lokalkendskab samt troværdighed, er af stor betydning for et vellykket salg. Så er det ejendomme du vil sælge, er det LandboGruppen MIDTØST du skal vælge. Kontakt gerne din lokale landbrugsmægler allerede i dag.

 

Læs mere om LandboGruppen MidtØst

Top