Karriererådgivning

Undskyld, må jeg spørge om noget?

Hvert år på LMO Temadag for unge kommende landmænd og gennem undervisning på landbrugsskolerne får LMOs konsulenter mange rigtig gode spørgsmål omkring karriererådgivning. 

Her på siden har vi samlet nogle af dem, som vi oftest bliver stillet. De kan være med til at give dig et bedre indblik i, hvad karriererådgivning præcist er, og hvornår det kan være relevant for dig.

Hvad er det landmanden forlanger i dag af en medarbejder?

Det er meget forskelligt, derfor er det så vigtigt, at du bliver skarp på dine personlige og faglige kompetencer. I et karriereforløb bliver du bevidst om disse, og du får øjnene op for nogle jobmuligheder, som du ikke selv havde øje for eller fandt mulige.

Er det nødvendigt at jeg tænker på mit CV? 

Du kan bruge CV’et som adgangsbillet til samtalen. Ved at benytte karriererådgivning får du sparring om at gøre dig synlig i markedet.

Jeg har ikke været til en samtale i lang tid – så hvad tror du, de spørger ind til?

Forberedelse til samtale kan vi klare sammen, så du er klædt bedst mulig på til de spørgsmål de har. 

Har du lavet en strategi for din karriere? 

Få fokus på dine resultater og succeser, og hvor du vil hen i livet. Sparring med karriererådgivning hos LMO kan give dig en plan for din udvikling.

Hvorfor er karriererådgivning relevant?

Jo mere - du er bevidst om dine kompetencer, jo bedre jobmatch kan du finde. Et karriererådgivningsforløb hjælper dig rigtig godt på vej i dit arbejdsliv.

Hvad skal du bruge dit nye job til? 

Ved at tænke karriererådgivning ind vil du kunne vælge det bedste job, som sikrer din videre udvikling.

 

 

Top