Carsten Møller Andersen
Afdelingschef Regnskab & Skat

Carsten Møller Andersen
Mobil: 2963 4046
Email: cma@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Få din budgetkontrol på blot fem dage

 

Rådgivningsvirksomheden LMO imødekommer kundernes ønske om at få leveret en hurtig budgetkontrol. Med et helt nyt produkt kan landmanden nu på blot fem dage få friske tal i hånden. Produktet hedder 5+.

5+ giver overblik blot fem dage efter status

  • Et nyskabende værktøj til dig, som vil følge med i udviklingen af din økonomi
  • Du kan lynhurtigt aflæse, hvordan din økonomi udvikler sig
  • Kvaliteten af din budgetkontrol er ligeså god som en normal budgetkontrol, blot hurtigere
  • Landmanden binder sig for et budgetår ad gangen

Landmanden får hurtigt overblik over virksomhedens resultat og likviditet

Fremover tager det blot fem dage, før landmanden får sin budgetopfølgning i hånden med konsulentens kommentarer. Modsat en normal budgetkontrol, som typisk tager tre-fem uger, er det en stor forbedring. Det gør, at landmanden får et meget hurtigt overblik over virksomhedens resultat og likviditet og dermed mulighed for hurtig aktion.

 

5+ opfølgning på fem dage giver et helt frisk, økonomisk overblik

5+ er for de kunder, der vil følge med i udviklingen af deres økonomi lige med det samme. Hele forskellen fra en normal budgetkontrol er, at vi er hurtigere. Det er ligesom nyhederne på TV – det er altså sjovest at få de nyeste informationer. På samme måde er det sjovest og mest nyttigt for landmanden at få et helt frisk, økonomisk overblik, siger chefkonsulent Carsten Møller Andersen fra LMO, som har været med til at udvikle og teste den nye budgetkontrol.

Den hurtige proces forudsætter, at landmanden selv skal levere nogle tal, eventuelt via sin farm-sekretær. Tal, som ved en normal budgetkontrol bliver trukket automatisk.

 

LMO's +5 opfølgning på fem dage giver stor værdi for landmanden

For gårdejer Jørgen B. Nielsen, som ejer Christinedahl vest for Aarhus, har en periodisk budgetkontrol altid været en del af dét at drive virksomhed, og der er store fordele ved at få tallene så friske som mulige, mener han.

- For os, der driver virksomhed, er det vigtigt at følge sit budget. Og hvis der er afvigelser, skal vi vide det med det samme, så vi kan reagere på det, siger Jørgen B. Nielsen, som netop har prøvet 5+.

Med 5+ har han fået skåret 15 dage af leveringstiden på sin budgetkontrol. Han skal selv indsende lidt flere oplysninger end normalt, men han mener, at værdien ved at få et bedre produkt klart opvejer det ekstra arbejde, han som landmand selv er ansvarlig for.

- Det har været nemt, og jeg er faktisk ret imponeret over den hurtige behandlingstid. For mig som svineproducent er det en stor fordel at få en helt frisk budgetkontrol. Det betyder, at både jeg og mine folk hurtigt kan se, hvordan økonomien hænger sammen. Jeg synes, det er et meget professionelt produkt, og jeg er overbevist om, at mange i branchen vil få glæde af det, siger Jørgen B. Nielsen, som har et større sohold med produktion af 30 kg grise.

Konsulenter i LMO har siden januar 2014 arbejdet på udviklingen af 5+. Carsten Møller Andersen forventer, at mange landmænd vil tage godt imod muligheden for at få en hurtigere budgetopfølgning.

 

Læs om Agromarkets

 

Top