Laurs Peder Laursen
Kundechef

Laurs Peder Laursen
Mobil: 2936 3017
Email: lpl@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

LMO’s virksomheds- og driftsøkonomer deltager i gårdbestyrelser og gårdråd

 

Gårdbestyrelser og gårdråd sikrer et fælles overblik for dig og de parter, du ønsker at knytte til din sparring eller beslutningstagning. LMO’s virksomheds- og driftsøkonomer deltager i gårdbestyrelser og gårdråd ved flere af vores store og mellemstore kunder.

Det kan være egentlige bestyrelser med beslutningskompetencer eller andre niveauer af mødedeltagelse, hvor virksomshedsejeren/-lederen og et udvalg af relevante personer deltager – f.eks. ægtefæller, medarbejdere, bankforbindelser, virksomhedsledere fra andre eller samme erhverv.

 

Gårdbestyrelser og gårdråd giver overskud for din virksomhed

Etablering af en god bestyrelse kan være den vigtigste beslutning, du nogensinde træffer som landmand. Det giver bedre beslutninger, og det giver ro om de beslutninger, som ikke blev ændret. Det betyder, at du ikke møder alene op i banken men møder med et helt hold.

Men at etablere en bestyrelse er en stor beslutning. Det er også en dyr beslutning, så derfor er det vigtigt, at man har gjort sig helt klart, hvad bestyrelsen skal levere, og hvilke kompetencer medlemmerne skal have.

Vi kan hjælpe med at sætte en god bestyrelse op, og vi har netværket til at pege på spændende medlemmer i og uden for landbrugets egne kredse. Såfremt du ønsker det, har vi en gruppe af rådgivere, som har stor erfaring med bestyrelsesarbejde, som du kan trække på.

 

Gårdbestyrelser og gårdråd er et væsentligt forum

Bestyrelser eller gårdråd er et væsentligt forum for mange af vores kunder til:

  • Sparring
  • Faglige diskussioner
  • Strategiske overvejelser
  • Koordinering af besluttede tiltag
  • Målrettet udvikling af virksomheden
  • Evaluering af de opnåede resultater

 

I gårdbestyrelser og gårdråd arbejdes der med faglige, personlige og strategiske mål

Der arbejdes på mange planer med såvel faglige, personlige som strategiske mål, og der er ofte enten tilknyttet fagkonsulenter fast eller ad hoc. Det løfter din virksomhed op i en anden liga på såvel de strategiske beslutninger som den praktiske implementering og opfølgning.

LMO har mulighed for at stille med et bredt hold, så bestyrelsen kan tilpasses netop din virksomhed på såvel økonomi som strategi og produktion. Det sikrer, at store beslutninger træffes på et velfunderet grundlag, så fejlbeslutninger undgås.

 

Læs om turnaround

 

Top