Rasmus Riber Rasmussen
Virksomhedsrådgiver

Rasmus Riber Rasmussen
Mobil: 2868 4740
Email: rrr@lmo.dk

Lasse Frost
Afdelingsleder

Lasse Frost
Mobil: 2147 5424
Email: laf@lmo.dk

Carsten Kragh Paulsen
Chef LMO Business

Carsten Kragh Paulsen
Mobil: 5150 8515
Email: ckp@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Etableringsrådgivning der virker!

Der er langt fra en drøm om at være selvstændig, til at stå med nøglerne! LMO hjælper med at få sammenhæng mellem drømmene, paragrafferne og økonomien, så du kommer sikkert i mål.

Du får en virksomhedsrådgiver som sparringspartner, der arbejder tæt sammen med dig, og inddrager de rigtige eksperter indenfor:

  • Strategi – få orden på tankerne og hjælp til at vælge det rigtige projekt!
  • Driftsøkonomi – budgetter der holder!
  • Kapitalfremskaffelse – fordi dine penge sjældent er nok!
  • Skat – du skulle jo gerne selv beholde pengene!
  • Svin, kvæg & planter – sikkerhed for hvad der er realistisk!
  • Byg – hvad koster det at komme i fuld lovlig drift?
  • Miljø – hvad kan lade sig gøre, og hvad er skjult?
  • Advokat – fordi nogen skal tjekke papirerne og tage slips på til forhandlingen!

LMO har stor erfaring med at etablere unge landmænd. Vi kender markedet, og ved hvad du er oppe imod. Vi er vant til at arbejde tæt sammen, fordi alle eksperterne sidder sammen.

Hvis du har lyst, kan vi også tilbyde etableringsnetværk med andre unge i samme situation. Det er 4 gratis møder hvor I selv sætter dagsordenen med udgangspunkt i det der er svært ved en etablering. Vi starter nye grupper op så snart der er tilslutning.

Vi tilbyder også kompetenceafklaring til dig der enten står et par år fra etablering, og gerne vil bruge tiden mest effektivt. Produktet er en rapport du også kan bruge i banken for at dokumentere dine kompetencer.

15 timers gratis rådgivning til etablering

LMO ved, at landbruget har brug for nye landmænd, og at omkostningerne ved etablering kan være store. Derfor har vi et særligt tilbud til dig, der har mod på at springe ud i det. Du får 15 timers gratis rådgivning, plus 25% rabat på alle etableringstimer derudover. Rabatten gælder uanset hvor mange ejendomme du arbejder med.

Hvis det af den ene eller anden grund ikke ender med en etablering, hæver vi rabatten til 50% på alle timer ud over de 15 gratis timer. 

Det er en betingelse for rabatten, at du fortsætter som kunde i LMO i mindst 2 år efter etablering. Vi kan kun tilbyde rabatten 1 gang.

 

Top