Peter Mejnertsen
Afdelingschef Økologi

Peter Mejnertsen
Mobil: 2495 7486
Email: pem@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Få økologirådgivning og tjen penge på dit landbrug

 

Hvis du allerede er økolog, så har du taget stilling til at drive din bedrift med fx et økologisk sædskifte. Har du endnu ikke taget stilling til, om økologisk drift er noget for dig, så har du brug for en uvildig sparringspartner. 

I LMO Økologi vil vi hjælpe dig til at tjene flere penge. Bæredygtig økonomi er hjørnestenen i vores arbejde for at fremme din produktion og dermed også din bundlinje. Det betyder, at hvad enten du allerede i dag har en velfungerende økologisk bedrift, eller om du overvejer at skifte fra konventionelt brug, så kan sparring og økologirådgivning være dét, der gør forskellen for dig. 

3 gode grunde til at vælge LMO Økologi:

  • Du har brug for viden, råd og gode tips til at optimere din drift - vi kan være din sparringspartner med udgangspunkt i DINE behov
  • Vi har et stort netværk i markedet og kan hjælpe dig med afsætning, erfagrupper mm.
  • Er du endnu ikke økolog, så kan vi give dig et gratis omlægningstjek med stor fokus på din økonomiske fordel ved at omlægge

LMO Økologi - hvem er vi?

Vi har et team af engagerede rådgivere, som brænder for økologi og for at optimere driftsmulighederne for DIG. Vi arbejder tæt sammen om at give dig den skarpeste rådgivning til udvikling af din bedrift.

Økologirådgivning er vores hjertebarn, og hos os finder du nogle af landets mest erfarne økologirådgivere inden for planteavl, grovfoder, mælkeproduktion, svin, kødkvæg og økonomi. Læs mere her på siderne - og kontakt vores konsulenter for mere information eller et konkret tilbud på rådgivning til din bedrift.

 

Interesseret i et omlægningstjek? Læs mere her

Læs om tilskud til økologisk drift

Læs om økologisk planteavl

Læs om økologisk mælkeproduktion

 

ordan LMO Økologi kan gøre en forskel for DIG.
Ring til os på telefon 7015 4000.

 

Top