Jan Bjørnkjær Jensen
Chefkonsulent Økologi

Jan Bjørnkjær Jensen
Mobil: 4041 4120
Email: jbj@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Strategi og udvikling i økologiske produktioner

 

Hos LMO får du kvalificeret rådgivning om, hvordan du kan udvikle din økologiske produktion, også når du har brug for at skifte spor. Vi er altid opdateret med nyeste viden om økologi og rådgiver om alt fra lovgivning og tilskudsmuligheder til optimering af konkrete forhold i indenfor planteavl, svineproduktion, kød- og malkekvæg, og økonomi. Vi hjælper dig gerne med at sætte fokus på udviklingsmulighederne på din bedrift.

Søg tilskud til investeringer på din økologiske bedrift

Du kan søge om tilskud til investeringer i nye teknologier på din økologiske bedrift. Vi har allerede hjulpet en lang række af vore økologer med ansøgning om investeringsstøtte. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra idé gennem ansøgning til slutrapport og dokumentation af dit projekt. Kontakt teknisk rådgiver Søren Trads Møller på telefon 2425 9067 hvis du vil vide mere.

Tilskudsordningen er en del af regeringens Økologiske Handlingsplan. Ordningen skal medvirke til at udvide det økologiske areal og forøge den økologiske produktion inden for følgende fem sektorer:

  • Svinesektoren
  • Kvægsektoren
  • Frugt- og grøntsektoren
  • Planteavl
  • Æg- og fjerkræbranchen

 

Læs mere om tilskud

Læs om biogasprojekter 

 

Top