Brian Kure Hansen
Planteavlskonsulent

Brian Kure Hansen
Mobil: 2140 7508
Email: bkh@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Rådgivning i marken

 

Vi kommer på besøg i marken. Her får du personlig rådgivning til markdriften, så du kan optimere din planteavl. LMO Planteavl tilbyder:

 

Her og nu markbesøg

Du kan altid få en gennemgang af dine marker i løbet af vækstsæsonen. Det kan være akutte besøg, der skal afklare et specifikt problem eller en generel gennemgang af markerne.

 

Faste markbesøg

Her aftaler du med din planteavlskonsulent et fast antal besøg i vækstsæsonen. Tidspunktet for besøg faslægges ved vækststart i foråret. Efter hvert besøg får du en markrapport med forslag til opgaver og behandlinger, der skal udføres i marken. Ved tilmelding til faste besøg får du 25% rabat på både timeløn og tilkørsel.

 

Før høst besøg

Vi tager en tur rundt i marken inden høst og evaluerer årets indsats. Et godt redskab, når du skal planlægge den nye vækstsæson. Vi sætter fokus på planteværnsstrategi, sædskifte, jordbehandling, efterafgrøder og foderbehov. 

 

Erfa-grupper

LMO tilbyder en række erfa-grupper  indenfor planteavl (og meget mere) - læs mere her.

 

Rapstjek

Tilmeld dig et rapstjek og få en optimal start for vinterrapsen. Vi tilbyder at tilse din rapsmark ved typisk fire besøg i den travle periode med høst og etablering af vintersæd. Vi tjekker for ukrudt, skadedyr og gødningsbehov. Efter hvert besøg modtager du en mail med en ”opskrift” på de aktuelle løsninger og arbejdsopgaver. Skriv til Planteavlskonsulent Brian Kure Hansen på bkh@lmo.dk og hør mere.

 

Læs om mark- og gødningsplaner

 

Top