Leif D. Hansen
VP/Underdirektør

Leif D. Hansen
Mobil: 2885 6188
Email: ldh@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Lad LMO klare dine regnskabsopgaver

 

Lad LMO overtage de regnskabsopgaver, som du selv vil slippe for. Vores service indrettes til dit behov. Brug os til f.eks. daglig bogføring, bilagsregistrering, kasserapport og afstemning. Det kan foregå hos os eller hos dig. Vi kan stå for dit regnskab, indberette moms, lave likviditetsstyring, løn, arbejdsgiverservice, kreditor- og debitorstyring inklusive rykkere. Vi hjælper dig med det, du har behov for.

 

LMO optimerer din skattestrategi - vi vinder to ud af tre skattesager

LMO rådgivere har en bred viden på det skattemæssige område og er garanter for, at vi er i front. LMO går til grænsen og søger marginalerne i bestræbelserne på at optimere din skattestrategi. Vi er altid velorienteret om ny lovgivning. Det er ikke altid SKAT, der har ret: LMO vinder to ud af tre skattesager.

 

Din virksomhed får specialiseret økonomirådgivning

Ekspertisen på området kommer dig til gode, når vi lægger skattestrategi, ved generationsskifte samt når der skal føres sager i skatteankenævnet og landsskatteretten. Vi har en meget alsidig sammensat medarbejderstab, hvor rådgiverne er specialiseret, så du får den viden og sparring, som du har behov for i din bedrift. Vi har eksperter indenfor alle former for økonomi på både svine-, kvæg- og planteavlsområdet.

 

Læs om vores rådgivningstilbud til dig vedrørende skat

 

Top