Jeg vil gerne kontaktes

Rådgivning om foder til svin

 

I LMO Svin rådgiver vi om indkøb af færdigfoder, vådfodertjek, etablering og management af hjemmeblanding og foderoptimering. Foder udgør ca. 60% af de samlede omkostninger i svineproduktionen. Forkert eller manglende foderoptimering kan koste mange penge i produktionen. Det er derfor vigtigt, at foderet bliver optimeret efter grisenes behov og indkøbes til den rette pris. Vi har ekspertisen til at sammensætte dit foder, så det passer til netop din besætning.

Her kan du hente LMO's tillægskontrakt foderhandel til gratis download.

Få styr på vådfoderet til dine svin

Hvis du har valgt vådfoder, har du både valgt nogle fordele og nogle udfordringer. Udfordringerne er dog ikke større, end at de som oftest kan overvindes med små og simple tiltag.

 

Opnå et godt resultat med vådfodringen

På mange områder er vådfoder det samme som tørfoder, formalingen skal være tilpasset dyrene i begge typer fodring, hygiejnen skal være i top begge steder og der skal være styr på opblandingen. Det er derfor en god ide at få lavet en plan over, hvad der skal gøres, og hvor tit det skal ske. Kontakt din svinerådgiver, så I sammen kan sikre, at du opnår et godt resultat med vådfodringen.

Du kan også kontakte Bjarke Lassesen eller Søren Andersen på 7015 4000.

 

Læs om avlsrådgivning

 

Top