Bjarke Lassesen
Svinekonsulent

Bjarke Lassesen
Mobil: 3057 0864
Email: bjl@lmo.dk

Jeg vil gerne kontaktes

LMO deltager i gårdråd og gårdbestyrelse

 

LMO deltager i gårdbestyrelser og gårdråd ved flere af vores store og mellemstore kunder. Det strækker sig fra egentlige bestyrelser med beslutningskompetancer over forskelllige niveauer af mødedeltagelse, hvor virksomshedsejeren/-lederen og et udvalg af relevante personer deltager – f.eks. ægtefæller, medarbejdere, bankforbindelser, virksomhedsledere fra andre eller samme erhverv.  Det sikrer et fælles overblik for dig og de parter, du ønsker at knytte til din sparring eller beslutningstagning.

 

Hvilke fordele er der ved gårdbestyrelser og gårdråd?

  • Sparring
  • Faglige diskussioner
  • Strategiske overvejelser
  • Koordinering af besluttede tiltag
  • Målrettet udvikling af virksomheden
  • Evaluering af de opnåede resultater

 

Gårdbestyrelser eller gårdråd arbejder med strategiske mål

Der arbejdes på mange planer med såvel faglige, personlige som strategiske mål og der er ofte enten tilknyttet fagkonsulenter fast eller ad hoc. Det løfter din virksomhed op i en anden liga på såvel de strategiske beslutninger som den praktiske implementering og opfølgning.

LMO har mulighed for at stille med et bredt hold, så bestyrelsen kan tilpasses netop din virksomhed på såvel økonomi som strategi og produktion. Det er en god sikring, af at store beslutninger træffes på et velfunderet grundlag, så fejlbeslutninger undgås.

Læs om erfagrupper og staldskole

 

 

Top