LMO summax Træt af papirstakke
og rod på kontoret?

Prøv en digital regnskabsløsning.
LMO summax udnytter de digitale muligheder og gør kontorarbejdet nemt.

Digitale fordele med LMO summax

Altid tilgængeligt 24 timer i døgnet på pc, tablet og smartphone.

 

Er LMO summax
for mig?

LMO summax tilpasses specifikt til dig og dine behov

LMO summax
Kalender

Tilmeld dig spændende møder om LMO summax her

Vi skræddersyer
din løsning

Der er fire muligheder for dig - hvad er dit behov?

Det siger bankerne
om LMO Summax

Læs hvorfor pengeinstitutterne synes der en god ide med LMO summax.

Driftsstatus

Se den aktuelle driftsstatus her

Det siger landmanden
om LMO summax

Det er nu blevet endnu nemmere at gøre dine bilag digitale og håndtere dem i LMO summax e-arkiv.

LMO summax
på sociale medier

Du får vejledninger, videoer samt tips og tricks til brugen af LMO summax. Følg os på de sociale medier...

Kom i gang
med LMO summax

Vil du i gang med LMO summax,
eller høre om netop dine muligheder?

Alt samlet
i ét login

Ét login til LMO summax gennem LMOs unikke kundeportal, MitLMO

Ofte stillede spørgsmål vedr. summax

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om LMO summax. Hvis du ikke har fået svar kan du ringe til summax support telefonnummer: 8728 2601.

Hvad er LMO summax?

LMO summax er en digital løsning som gør kontorarbejde nemt. Ved hjælp af få klik er en faktura modtaget, håndteret, betalt, sorteret og arkiveret. LMO summax gør det muligt at overstå kontorarbejdet i én arbejdsgang, dvs. udnyttelse af automatikker, får at gøre arbejdet så nemt og effektivt som overhovedet muligt. Der er flere niveauer på brugen af LMO summax. Læs mere her

Er det besværligt at komme i gang?

Nej - ikke hos LMO. LMO summax tilpasses den enkelte kundes behov og arbejdsgange. Efterfølgende bliver summax-teamet din tætte sparringspartner for at sikre optimalt brug af løsningen for dig. LMO summax-teamet er tilgængelige både før, under og efter opstart.

Hvad er Summax E-arkiv?

E-arkiv er et gratis elektronisk arkiv hvor du kan gemme alle dine bilag. På den måde, slipper du for bøvlet med papir og du har altid adgang til dine dokumenter uanset hvor du befinder dig.

Hvad koster det?

Abonnement er GRATIS. Opstart: min. 700 kr. Efter medgået tid, max 3.150 kr. Spørg hvis du er i tvivl eller vil have et overslag, hvad det vil koste dig at komme i gang.

 

Kan LMO summax håndtere andet end regnskabsbilag?

Det er ikke kun regnskabsbilag du kan håndtere i LMO summax; Ansættelseskontrakter, foderplaner, EU-ansøgninger, private køb, skattesager, refnansiering af lån osv. ALT hvad du har på dit kontor og i din reol kan du overføre til LMO summax. Slip for papir og papirsbunker - find dem digitalt med LMO summax!

Hvad er fordelene ved LMO summax?

Du får den mest effektive arbejdsgang med bilag. Du kan nøjes med at have fat i bilaget en gang. Vil du se en video om bilag - klik her.

Hjælpevideoer til LMO summax

Vi har lavet nogen korte videoer til dig, som viser hvordan du får det optimale ud af LMO summax. Se dem nedenfor.

Opdatering
16. november 2017
Økonomisk overblik
Automatisk upload mappe
Behandling af e-faktura
Tjek om alle bilag er med
Optimal behandling af bilag
Mail til arkiv
Udlæs bankfil

Opdatering
16. november 2017

LMO summax blev opdateret 16. november 2017. Du kan i denne video se, hvad der er med i denne opdatering. Du kan nu se, hvor mange ulæste dokumenter du har og søge på dem. Søgningen er blevet optimeret, så du kan kombinere flere søgeord i det gule søgefel

Økonomisk overblik

LMO summax kan hjælpe til et bedre overblik over din økonomi. Du kan fremsøge fx omkostningerne på en maskine, for at se om den er blevet for dyr i vedligehold.

Automatisk upload mappe

Denne video viser, hvordan du kommer i gang med at bruge den automatiske uploader til LMO summax.

Behandling af e-faktura

Denne video viser, hvordan du optimalt behandler en e-faktura i LMO summax. Hvornår skal du bruge hjælpetekster og ens kontering? Mangler du en hjælpetekst til f.eks. en ny maskine eller investering skal du kontakte din summax assistent og få den oprettet

Tjek om alle bilag er med

Denne video viser, hvordan du nemt kan tjekke, at du har alle dine bilag med i LMO summax, så de er klar til bogføringen.

Optimal behandling af bilag

Denne video viser, hvordan du skal behandle dine bilag i LMO summax, sådan at du kan holde dit betalingsoverblik og bilaget er forberedt bedst mulig til, at det skal bogføres.

Mail til arkiv

Denne video viser, hvordan du nemt kan videresende dine mails med bilag direkte til dit LMO summax arkiv. Du kan endda også gøre det fra din smartphone. Du skal blot videresende til din unikke LMO summax mail adresse.

Udlæs bankfil

Du kan i denne video se, hvordan du kan udlæse en bankfil fra din netbank og gemme i summax, så vi slipper for at taste alle posteringerne manuelt. Hvis vi ikke har en aftale om automatisk indlæsning af dit kontoudtog via Bank Connect.

BOOK EN DEMO HOS DIG

HAR DU TALT MED VORES EKSPERTER?

Vidste du, at vores LMO summax specialister Elin Gundersen og Henrik Alex Nielsen hver dag sidder klar til at hjælpe dig?

De er vores superbrugere i LMO summax og kender systemet ud og ind. De kommer også ud til dig - hvis du vil have en demonstration af alle fordelene ved at bruge LMO summax. Ring på 8728 2601 eller book et møde.

BOOK EN DEMO HOS DIG
Top