Bogfør med mobilen

Bogfør med mobilen

Med LMO’s nye app til LMO summax, har det aldrig været nemmere at håndtere bilag. Her tager du bare et billede af dit bilag, tilføjer eventuelt en kommentar, og så trykker du godkend. Herefter uploades bilaget automatisk til dit LMO summax e-arkiv.

”Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om papirfakturaer eller kvitteringer, som bliver væk eller bliver ulæselige. Du vil nemt kunne søge det frem igen i dit LMO summax e-arkiv”, siger Esben Iversen, systemkonsulent hos LMO.

Intelligent scanning

LMO har også fået koblet en mere intelligent scanner til LMO summax, der gør, at den løbende bliver bedre til at aflæse betalingsdato og betalingsbeløb.

”Har vi et bilag, hvor det forkerte beløb eller dato kommer på bilaget, kan vi fortælle scanneren, hvor den kan finde det rigtige beløb og dato. Det betyder, at sandsynligheden, for at scanneren næste gang finder det rigtige beløb og dato, bliver større”, siger Esben Iversen.

En anden bonus ved den nye intelligente scanner er, at den også forsøger at sætte leverandørs navn i afsenderinfo. Det vil give dig et bedre overblik over dine bilag i e-arkivet.

Sådan finder du app'en

Du finder app’en ved at søge på ”LMO summax” i App Store eller Google Play.

Adgangskoden, du skal bruge, for at app’en uploader bilagene til dit e-arkiv, får du ved at kontakte LMO summax.

Vores supportere vil også kunne fortælle dig, hvordan du får dine bilag igennem den nye intelligente scanner, inden de havner i dit LMO summax e-arkiv, og en masse andet.

LMO summax telefon: 8728 2601.

Nemfaktura

Nemfaktura kan spare dig for tid og besvær i hverdagen.

LMO er sat i verden for at gøre landmandslivet lettere.

Med Nemfaktura bidrager vi til, at din bilagshåndtering bliver så nem og ubesværet som overhovedet mulig. Med LMO summax app’en kan du let og hurtigt sende dine bilag direkte i summax.

Med Nemfaktura får du:

  • En praktisk løsning, der sikrer at dine bilag gemmes digitalt inden de går tabt
  • Sikker og fejlfri automatisk aflæsning af bilag

Din omkostning skal passe til dit forbrug. Derfor afregnes Nemfaktura med 1 kr. / bilag.

For dig som bruger som bruger E-faktura, kan du med fordel udvide til Nemfaktura Plus. Købsfakturaer, kreditnotaer og boner konverteres nemt til en E-faktura og du kan splitte fakturaen op, hvis du ønsker det. Det originale bilag er altid vedhæftet, så du altid har adgang til det og bilagene bogføres på fakturadatoen.

Med Nemfaktura Plus får du:

Alle fordelene fra Nemfaktura

  • Mulighed for at bogføre og betale i én arbejdsgang
  • Et enkelt, samlet og altid opdateret betalingsoverblik
  • Advarsel fra systemet så du ikke overskrider betalingsfrist for dine regninger
  • Konvertering af pdf-faktura til e-bilag

Nemfaktura Plus afregnes med 5 kr. / bilag

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder

Du kan følge LMO summax på Facebook

Vi har oprettet en facebook gruppe for vores LMO summax brugere. Her får du vejledninger, videoer samt tips og tricks til brugen af LMO summax.

Du kan stille spørgsmål og få hjælp til systemet, samtidig med at du får information om opdateringer og forbedringer af systemet. 

Klik her for at følge gruppen på Facebook 

Kontakt os

Esben Iversen
Systemkonsulent
Tlf: 2221 9405
E-mail: esi@lmo.dk
Top