LMO summax Træt af papirstakke
og rod på kontoret?

Prøv en digital regnskabsløsning.
LMO summax udnytter de digitale muligheder og gør kontorarbejdet nemt.

Det siger bankerne om LMO Summax

LMO summax er blevet et stærkt konkurrenceparameter for bankerne. Mange er allerede nu med i det effektive online økonomisystem, og flere er på vej.

Sydbank var et af de første pengeinstitutter, som var klar med LMO summax:

”Vi oplever klart, at pengeinstitutterne generelt er meget positive, når det gælder om at etablere et samarbejde om LMO summax”, siger Carsten Møller Andersen, der er afdelingschef for Regnskab & Skat i LMO.

LMO summax er et elektronisk regnskabssystem, der i basisversionen muliggør daglig dataoverførsel og kontering af bankdata. I den fulde version er det muligt også at modtage fakturaen elektronisk fra din leverandør og godkende, betale og arkivere den elektronisk i én arbejdsgang.

Letter arbejdet for landmanden

Målet med LMO summax er at lette arbejdet for landmanden, og det kan samtidig give ham et aktuelt beslutningsgrundlag i budgetopfølgningen.

Jyske Bank var også blandt de første banker, der kom med på LMO summax, og her fremhævede afdelingsdirektør Michael Haahr Andersen en stor fordel ved det online økonomisystem:

”Det er min vurdering, at når summax fungerer for landmanden, så giver det ham et meget præcist og aktuelt beslutningsgrundlag. Uden et værktøj som summax så ser vi ofte, at landmanden arbejder med ”gamle” tal, hvorimod han ved at bruge LMO summax kan lave en helt aktuel budgetopfølgning – nærmest i real-tid”, forklarer Michael Haahr Andersen.

Direkte overførsel af bankposteringer til regnskabssystem – uden at røre en finger

Dine posteringer på driftskreditten kan overføres direkte og dagligt til regnskabssystemet (Ø90) i LMO. Helt uden brug af timer og menneskehænder. Herefter bogføres en del af disse posteringer automatisk ud fra tekstgenkendelse. Det giver værdi for dig.

I LMO har vores specialiserede summax assistenter stort fokus på at reducere det manuelle tidsforbrug til denne proces, således at mest muligt bogføres automatisk og korrekt. LMO ligger over landsgennemsnittet på automatisk tekstgenkendelse – netop på grund af denne fokuserede indsats.

Kan du udnytte disse fordele? Ja – det kan du. LMO har allerede lavet aftaler med de fleste banker. 

Vi arbejder løbende på at udvide vores samarbejde med flere banker. Kontakt vores summax ekspert og få en uforpligtende snak om dine muligheder ved LMO summax. 

Top