Det siger bankerne om LMO summax

Læs hvorfor bankerne synes LMO summax er den rigtige løsning

LMO summax er blevet et stærkt konkurrenceparameter for bankerne. Mange er allerede nu med i det effektive online økonomisystem, og flere er på vej.

Sydbank var et af de første pengeinstitutter, som var klar med LMO summax:

”Vi oplever klart, at pengeinstitutterne generelt er meget positive, når det gælder om at etablere et samarbejde om LMO summax”, siger Carsten Møller Andersen, der er afdelingschef for Regnskab & Skat i LMO.

LMO summax er et elektronisk regnskabssystem, der i basisversionen muliggør daglig dataoverførsel og kontering af bankdata. I den fulde version er det muligt også at modtage fakturaen elektronisk fra din leverandør og godkende, betale og arkivere den elektronisk i én arbejdsgang.

Letter arbejdet for landmanden

Målet med LMO summax er at lette arbejdet for landmanden, og det kan samtidig give ham et aktuelt beslutningsgrundlag i budgetopfølgningen.

Jyske Bank var også blandt de første banker, der kom med på LMO summax, og her fremhævede afdelingsdirektør Michael Haahr Andersen en stor fordel ved det online økonomisystem:

”Det er min vurdering, at når summax fungerer for landmanden, så giver det ham et meget præcist og aktuelt beslutningsgrundlag. Uden et værktøj som summax så ser vi ofte, at landmanden arbejder med ”gamle” tal, hvorimod han ved at bruge LMO summax kan lave en helt aktuel budgetopfølgning – nærmest i real-tid”, forklarer Michael Haahr Andersen.

Direkte overførsel af bankposteringer til regnskabssystem – uden at røre en finger

Dine posteringer på driftskreditten kan overføres direkte og dagligt til regnskabssystemet (Ø90) i LMO. Helt uden brug af timer og menneskehænder. Herefter bogføres en del af disse posteringer automatisk ud fra tekstgenkendelse. Det giver værdi for dig.

I LMO har vores specialiserede summax assistenter stort fokus på at reducere det manuelle tidsforbrug til denne proces, således at mest muligt bogføres automatisk og korrekt. LMO ligger over landsgennemsnittet på automatisk tekstgenkendelse – netop på grund af denne fokuserede indsats.

Kan du udnytte disse fordele? Ja – det kan du hvis du bruger en af nedenstående banker, som LMO allerede har lavet en aftale med:

Vi arbejder løbende på at udvide vores samarbejde med flere banker. Hent filne fra Seges her og se, hvilke banker som er med. Hvis du ikke har en af bankerne på listen skal du ikke fortvivle. Der er stadig mange fordele at hente for dig og din virksomhed. Kontakt vores summax ekspert og få en uforpligtende snak om dine muligheder ved LMO summax. 

Du kan følge LMO summax på Facebook

Vi har oprettet en facebook gruppe for vores LMO summax brugere. Her får du vejledninger, videoer samt tips og tricks til brugen af LMO summax.

Du kan stille spørgsmål og få hjælp til systemet, samtidig med at du får information om opdateringer og forbedringer af systemet. 

Klik her for at følge gruppen på Facebook 

Kontakt os

Top