LMO summax Træt af papirstakke
og rod på kontoret?

Prøv en digital regnskabsløsning.
LMO summax udnytter de digitale muligheder og gør kontorarbejdet nemt.

Mød vores specialister

Mød LMO summax-konsulenterne Henrik Alex Nielsen og Elin Gundersen.

De brænder for at gøre din hverdag nemmere! Henrik Alex og Elin er specialister i at opfylde netop dine behov. Ikke to landmænd er ens, og ikke to landmænd har samme behov. Men uanset hvad kan Henrik Alex og Elin tilpasse LMO summax til netop din bedrift. Hvis du syntes, kontorarbejde er spændende, er LMO summax noget for dig, hvis du syntes kontorarbejde er træls er LMO summax også noget for dig. Både før og under opstart vil LMO summax konsulenternehjælpe dig, så du får den bedste løsning, og komme bedst mulig i gang. "Glade kunder gør mig glad" - fortæller Henrik Alex. 

LMO summax specialisterne laver både individuelle forløb hos kunden og kursus-forløb - både trin-for-trin og målrettet Ø90 brugere.

 

LMO summax på farten

LMO besøger gerne kunder, der ønsker gode ideer eller tips til LMO summax, så vi er sikre på, at du får det optimale ud af systemet. 

   

Elin og Henrik Alex hører også gerne fra kunder, der ønsker at dele deres erfaringer eller oplevelser med LMO summax. Del dine erfaringer med os og skriv til vores summax-specialister: 

Elin Gundersen e-mail: elg@lmo.dk eller Henrik Alex Nielsen på e-mail: han@lmo.dk 

Kom i gang med LMO summax

Er du ikke i gang endnu så kan du udfylde nedenstående og vi kontakter dig til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Brug summax support telefonnummer: 8728 2601 

Top