LMO summax Træt af papirstakke
og rod på kontoret?

Prøv en digital regnskabsløsning.
LMO summax udnytter de digitale muligheder og gør kontorarbejdet nemt.

LMO summax på sociale medier

LMO satser endnu mere på digitale platforme

LMO har en ny serie på Youtube, der skal hjælpe landmanden med tips og vejledninger i økonomisystemet LMO summax. Fremover vil du let og effektivt kunne finde vejledninger og gode ideer til at bruge økonomisystemet LMO summax. LMO lancerer nu en ny serie på YouTube under navnet ”LMO summax”, hvor man fremover vil kunne finde intruktioner og videoer om LMO summax:

”Målet er klart, at vi ønsker at tilbyde vores kunder og brugere af LMO summax et sted, hvor de kan finde gode råd og brugervejledninger i, hvordan man bruger systemet mest effektivt”, siger Esben Iversen, der er systemkonsulent i LMO.

Løbende nye videoer

Den kommende serie af LMO videoer er målrettet alle LMO’s summax kunder. Videoerne vil være en blanding af info, vejledninger, nyheder, tips & tricks i at bruge systemet bedst muligt:

”De levende billeder giver dig mulighed for at se i detaljer, hvordan du skal arbejde bedst i LMO summax. Vi vil løbende komme med nye videoer, når der er opdateringer og nyheder til LMO summax”, siger Esben Iversen.

Summax videoerne er tilgængelige på YouTube her - Hele vores YouTube kanal kan ses her.

 

Få flere gratis tips på Facebook 

Du kan også følge LMO summax på Facebook - klik her for at følge gruppen. Du får vejledninger, videoer samt tips og tricks til brugen af LMO summax. Du kan stille spørgsmål og få hjælp til systemet, samtidig med at du får information om opdateringer og forbedringer af systemet. 

De levende billeder giver dig mulighed for at se i detaljer, hvordan du skal arbejde bedst i LMO summax. Vi vil løbende komme med nye videoer, når der er opdateringer og nyheder til LMO summax.

Esben Iversen, Systemkonsulent, LMO summax
Top